INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - CFR CLUJ, MIERCURI, 21:45, DIGISPORT, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cadou de Sfîntul Nicolae » Clujenii sînt convinşi că nu vor pierde pe ”Old Trafford”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 decembrie 2012 22:05

Paulo Sergio şi compania pariază pe o prezenţă în primăvara Ligii Campionilor


Remiza de la Mediaş (1-1) nu i-a descurajat pe campioni înaintea duelului de miercuri, cu Manchester United, decisiv pentru prezenţa în primăvara Champions League. "Am ajuns pînă aici, am făcut 7 puncte, avem o şansă de a ne califica mai departe în Ligă şi cred că vom profita de ea. Faptul că jucămo partidă decisivă la Manchester e o motivaţie în plus pentru fotbaliştii noştri şi cred că nu vom pierde. Chiar dacă, probabil, United va folosi o echipă de rezerve, nu ne aşteaptă un meci uşor, dar sînt convins că ne vom întoarce cu un cadou pentru fanii noştri", a spus preşedintele Iuliu Mureşan.

Şeful "feroviarilor" e convins că Braga nu se va face de rîs în faţa Galatei. "Braga a eliminat-o pe Porto din Cupă şi cred că-şi va respecta blazonul şi cu Galatasaray. Nu va face concesii nimănui, mai ales pentru prima de la UEFA, dar şi pentru propriii spectatori", a susţinut Mureşan.

După ce şi-a odihnit titularii cu Gaz Metan, Paulo Sergio crede că echipa e capabilă să facă istorie pe legendarul "Old Trafford". "Am menajat titularii pentru meciul cu United, mergem la Manchester cu optimism, sperăm într-un rezultat mare. Şi sîntem capabili şi să obţinem acest rezultat", a conchis tehnicianul lusitan.


"Nu mai există presiune pentru că sîntem calificaţi deja în primăvara Europa League. Cred că ne putem exprima bine la Manchester, putem chiar să cîştigăm acolo, de ce nu?!"
Ionuţ Rada, fundaş CFR

34 de şuturi la poartă a avut Manchester în cele 5 partide disputate în Ligă, în timp ce clujenii au bifat 15 şuturi

Manchester cu rezervele
Aproape sigur, Sir Alex Ferguson îşi va menaja majoritatea titularilor pentru derby-ul oraşului Manchester, care se va disputa duminică. Tehnicianul lui United nu s-a sfiit să-şi critice defensiva după ce a încasat trei goluri de la Reading, în ultima etapă de campionat (4-3). "Dacă vom mai face astfel de greşeli în apărare, ne riscăm slujba în fiecare săptămînă. Probabil că am făcut cel mai slab meci al sezonului. Am fi meritat să pierdem, dar ne-a salvat atacul", a spus Ferguson. Toate cele 7 goluri ale partidei cu Reading au fost marcate pînă în minutul 34!

Ce zice Ando de "meciul anului"
Ioan Andone, cel care a obţinut 4 puncte cu CFR în actuala ediţie de Ligă, a făcut ieri un preview al partidei de pe Old Trafford: "United poate să joace cu 11 jucători din linia secundă, tot rămîne o echipă formidabilă. Am pierdut prosteşte la Cluj, n-aveam voie să pierdem! Aş vrea ca ardelenii să ajungă în primăvara Champions League, e şi jumătate din munca mea, datorită mie au ajuns în această situaţie. Paulo Sergio a demonstrat cu Braga că ştie fotbal, sper să aibă succes!". Despre Steaua, "Fălcosul" a spus: "Sigur va înscrie la Copenhaga, sper să nu primească. Steaua, oricum, va lua campionatul în România". (Eduard Apostol)

Obiectiv în Liga 1: clasarea pe podium
Campioana şi-a luat gîndul de la campionat după ce a scos doar un egal la Mediaş. "Campionatul l-am pierdut mai demult, nu acum, la Mediaş. Nu există nici un complex împotriva Gazului, ci a fost doar vorba de un concurs de împrejurări. Chiar dacă am jucat oarecum cu o garnitură secundă, puteam cîştiga sîmbătă seara, am avut o prestaţie bună. Asta e, acum ne propunem ca în acest an să terminăm pe podiumul Ligii", a spus preşedintele Mureşan. CFR n-a învins Gazul în ultimele 7 confruntări din prima divizie!

Clasament grupa H
1. Man. United 5 4 0 1 9-5 12p
2. CFR Cluj 5 2 1 2 8-7 7p
3. Galatasaray 5 2 1 2 5-5 7p
4. Braga 5 1 0 4 6-11 3p
Ce s-a jucat pînă acum: Braga - CFR 0-2, Man. United - Galatasaray 1-0, CFR - Man. United 1-2, Galatasaray - Braga 0-2, Galatasaray - CFR 1-1, Man. United - Braga 3-2, CFR - Galatasaray 1-3, Braga - Man. United 1-3, CFR - Braga 3-1, Galatasaray - Man. United 1-0
Ultima etapă (5 decembrie): Man. United - CFR, Braga - Galatasaray

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
c24
c24  •  03 Decembrie 2012, 19:14
Postat de puikkonen pe 03 Decembrie 2012, 11:40

dar de ce,arbitrează colţescu?

Cand o sa arbitreze Coltescu va castiga si Dinamo meciuri in preliminarii, asa ca lasa latratul ca latrii fals. Pechinezii, chiar daca li se zice si lor caini nu sperie pe nimeni.

puikkonen
puikkonen  •  03 Decembrie 2012, 11:40

dar de ce,arbitrează colţescu?

re.organizatoru
re.organizatoru  •  03 Decembrie 2012, 09:23

Bravo, bai cfru, v-as scoate palaria :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează