INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

Ce a ratat Panti! » Portarul român urma să fie titular în meciurile din Europa League dacă City s-ar fi calificat

Pantilimon a bifat două apariții la City în acest sezon: prima în Supercupa Angliei, a doua în Cupa Ligii // Foto: Reuters
Pantilimon a bifat două apariții la City în acest sezon: prima în Supercupa Angliei, a doua în Cupa Ligii // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 20:31

Ex-timişoreanul urma să apere poarta ”cetăţenilor” dacă se calificau în Europa League.

Afară din Ligă, afară din Europa. Pentru Costel Pantilimon, dezastrul lui Manchester City înseamnă o dublă dezamăgire. Dacă "cetăţenii" rămîneau "agăţaţi" măcar în Europa League, fostul portar al Timişoarei avea garantată titularizarea!

Managerul Roberto Mancini anunţase înaintea meciului de marţi, de la Dortmund, că în cazul unei calificări va merge cu titularii în Premier League şi cu rezervele în competiţia numărul doi a Bătrînului Continent. Cotidianul Daily Mirror şi făcuse echipa a doua, cu Pantilimon între buturi.

Dar n-a fost să fie. "Cetăţenii" s-au făcut de rîs pe Signal Iduna Park (0-1), nereuşind să obţină victoria care le trebuia nici în condiţiile în care nemţii, deja calificaţi, au aliniat o mulţime de rezerve.

3 puncte a totalizat City în grupa D. Cea mai proastă reprezentantă a Angliei din istoria Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Decembrie 2012, 18:46

De cand a plecat in Anglia, eram sigur ca Pantilimon , avand mari carente nu o sa fie niciodata titular la M. City ! El poate sa fie titular la o echipa mica care nu are obiective decat ramanerea in Liga I !

tachebacanu
tachebacanu  •  06 Decembrie 2012, 17:48

Chiar asa neprofesionisti nu va credeam??!!Pai ati gandit cand ati scris gogomania??sau si voi ati crezut ca la Dordmundt o sa obtina ca(ca)lificarea in euroliga?????Asta-i valoarea voastra prichindei din presa romaneasca!

breky_tm
breky_tm  •  06 Decembrie 2012, 14:46

ar fi bine pt el sa plece la o echipa mai mica ideal ar fi tot in anglia numai sa joace titular...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close