INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - SCHALKE 2-5

VIDEO Italia îl desfiinţează, Ioaniţoaia crede că "sîntem nedrepţi cu Chivu"

Chivu a văzut din nou
Chivu a văzut din nou "roşu". De data aceasta în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 13:01

Coşmarul lui Cristi Chivu continuă. Modest şi eliminat în "Derby della Madonnina", Milan - Inter 3-0, şi mai slab şi iarăşi eliminat marţi seară, în "sferturile" Ligii, la 2-5 cu Schalke, fundaşul nerazzurro a fost luat în primire de ziarele italiene, care au măturat cu el pe jos. Directorul GSP, Ovidiu Ioaniţoaia, este de părere că apărătorul de 30 de ani este judecat prea aspru.

«
"O dovadă că nu ştim să ne preţuim suficient valorile e şi modul în care ne raportăm, măcar unii dintre noi, la Cristi Chivu. Parcă abia aşteptăm ca fundaşul campioanei Europei să prindă un meci ceva mai slab ca să ne bucurăm şi să-l arătăm cu degetul! Aşa s-a întîmplat şi după recentul Milan-Inter, 3-0, pe parcursul căruia, eliminat în minutul 54, Chivu n-a strălucit. Adevărat, n-a strălucit, numai că, analizînd partida de pe San Siro, presa dîmboviţeană a invocat mai ales Datasport şi calciomercato.it, agenţia care i-a pus “tricolorului” 4 şi site-ul care şi-a permis să-l numească “trompeta etapei”!», a scris Ovidiu Ioaniţoaia, pe blogul său, înainte de Inter-Schalke, 2-5. (Citeşte aici editorialul complet)


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI, SCORUL FIIND DESCHIS DE STANKOVIC CU UN VOLEU SUPERB DE LA 50 DE METRI!

Iată ce au scris ziarele italiene de azi:

SPORT MEDIASET: "Acum am înţeles de ce Chivu evoluează cu casca desfăcută: de fapt, e un kamikaze, chemat să se sacrifice în numele patriei, mai ales că a pierdut toate, dar toate, duelurile cu Edu, Jurado sau Raul, reprezentînd chiar demisia lui din funcţia de fundaş central. Frustrat şi confuz, a luat al doilea roşu în patru zile".

GAZZETTA DELLO SPORT: Chivu a luat nota 4. "Două meciuri, două roşii. Ca central, joacă cel mai slab. A fost distrus de forţa lui Edu şi de experienţa lui Raul".

LA STAMPA: "E expirat! La al doilea gol egalizator al lui Schalke i-a deschis o autostradă lui Edu. Altă gafă la reuşita lui Raul. Un dezastru în rest, eliminat ca şi în derby". Nota: 4

QUOTIDIANO.NET: "Antrenorul Leonardo a fost trădat de oamenii săi. Fundaşii centrali ai Interului, de pildă, au fost o catastrofă. Chivu e un dezastru de proporţii biblice. Încă o dată a făcut ce-a făcut şi a fost eliminat în repriza secundă"

IL GIORNALE: "Edu l-a făcut să simtă durerile bătrîneţii şi ale lentorii sale. O mare oboseală şi multă, multă figuraţie. A mai fost şi eliminat". Nota: 3

IL MESSAGGERO: "Dezastrul a venit în repriza secundă. Un Chivu de nota 4, eliminat ca şi în derby"

Evoluţia mai mult decît modestă a interistului Cristi Chivu în prima manşă a "sfertului" cu Schalke 04 (2-5) a fost taxată inclusiv de către nemţi.

Antrenorul "minerilor", Ralf Rangnick, a explicat cum a bătut-o pe campioana Europei la ea acasă: "Ştiam că au mari probleme mari în zona fundaşilor centrali Chivu şi Ranocchia. Am sesizat asta în derby-ul lor cu Milan şi mi-am spus că trebuie să profităm şi noi".

Tabloidul Bild, la rîndu-i, l-a văzut pe "tricolor" drept cel mai slab dintre jucătorii Interului în partida de marţi şi l-a notat cu 6 (notele la nemţi sînt de la 1, cea mai mare, la 6), ceea ce în Germania înseamnă "nu şi-a meritat banii". Colegul său din centrul defensivei, Ranocchia, s-a ales cu un 5 (foarte slab). (Aurelian Botezatu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
stefanitza_69
stefanitza_69  •  06 Aprilie 2011, 15:09

a facut si el 2 meciuri slabe si acum toata lumea il contesta? asta e, la noi in campionat astia fac 25 de meciuri proaste din 34. cine draq ii mai desfinteaza? e destul de bun !!!

ciupi0812
ciupi0812  •  06 Aprilie 2011, 15:04
Postat de rebej_ionut pe 06 Aprilie 2011, 14:57

Chivu ultima speta de jucator!Adica vii tu la nationala doar de dragul de a veni si tu sa nu te ia lumea la ochi,pleci ca esti accidentat,insa rupi terenul in doua cu milan si in liga campionilor.Sa fii de *****,josnic pentru un jucator de fotbal,dar se pare ca undeva exista dreptate:a fost trompeta celor doua meciuri in care a jucat.Mi-e scarba de astfel de oameni!

trebuie ca iti datoreaza ceva bani, de poti sa scoti atata venin din ficat...

ciupi0812
ciupi0812  •  06 Aprilie 2011, 15:02

inter nu avea la ora jocului fundasi centrali de nicio culoare, il avea pe statul de plata pe lucio, care n-a fost disponibil, iar acesta a fost singurul motiv pentru care leonardo l-a folosit. ce trebuia sa faca? sa refuze sa joace?!intreaga italie ii stie atat calitatile cat si partile slabe, asa ca daca pleci la drum cu un cauciuc despre care stii ca se dezumfla cateodata pe parcurs, iti cumperi altul de care sa fii sigur.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează