INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LEGIA, 21:45, DOLCE, GSP

Cristiano Ronaldo, la un pas de un nou record în această seară!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 09:17

Real Madrid va juca diseară cu Legia Varşovia, de la 21:45, acesta fiind meciul 400 pentru spanioli în Liga Campionilor.

Cristiano Ronaldo, starul lui Real, are ocazia să bată un nou record în această seară. Dacă va marca de două ori, portughezul va deveni primul jucător din istorie care ajunge la 100 de goluri în Champions League.

Ronaldo are 98 de goluri în 136 de partide, fiind golgeterul all-time al competiţiei. Dintre acestea, 95 au fost marcate doar în grupe şi în fazele finale şi doar 3 au fost în preliminarii. Atacantul deţine şi recordul de goluri marcate într-un singur sezon de Champions League , 17, stabilit în 2013-2014.

În acest sezon de Champions League, Ronaldo are două goluri în două meciuri, având câte o reuşită cu Sporting şi cu Borussia.

Real Madrid - Legia Varşovia se disputa de la ora 21:45 şi va fi în direct pe DolceSport şi la televiziunea sportro şi liveTEXT pe GSP.RO.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează