INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA 0-4

Cum se apără MM Stoica după eşecul cu Chelsea: "Şi Barcelona a luat 7-0 de la Bayern" :)

Articol de , - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 01:32

Managerul Stelei susţine că "e mai greu de digerat înfrîngerea cu Schalke decît aceasta cu Chelsea".

Mihai Stoica a vorbit la final, la DigiSport, şi a început prin a explica de ce rezultatul e just: "Această înfrîngere categorică se rezumă la următorul aspect: ne-am bucurat că Hazard a rămas la Londra, un jucător care a costat 40 de milioane de euro, dar în seara asta, înlocuitorul său, Schurrle, a fost, de departe, cel mai bun de pe teren. Deci Chelsea e o echipă de pe altă planetă".

"Chiar cred că faţă de 2006, cînd am jucat primul an în grupe în noul format, acum am făcut pasul la nivelul următor. Am progresat fizic, din punctul de vedere al forţei şi chiar al determinării, însă iată că nu e de ajuns. Chelsea ne-a surclasat la toate capitolele. David Luiz e cel mai bun apărător din lume, Ramires a jucat senzaţional, de Schurrle v-am zis deja", a adăugat MM, după care a încercat să găsească motive de optimism.

"Avem golaveraj 0-7 după două meciuri, dar în semifinalele ediţiei trecute şi Barcelona a luat 7-0 în două meciuri cu Bayern Munchen. Aşa e în fotabl, deci să fim bărbaţi şi să mergem înainte! Eu vă spun ceva, e mult mai greu de digerat înfrîngerea cu Schalke, de la Gelsenkirchen, decît acest insucces, chiar dacă înfrîngerea cu Chelsea e cea mai mare diferenţă la care am pierdut de cînd s-a trecut la noul format al Ligii".

"Mă bucur că suporterii noştri ne-au dat motive să fim motivaţi pentru a deveni mai buni. Mi-a plăcut atitudinea lor de la final, ne montează pentru ce urmează" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Vorbim de Georgievski? Păi, cu el am cîştigat titlul, cu el ne-am calificat în primăvara europeană, cu el ne-am calificat în grupele Ligii. E un băiat admirabil, joacă în continuare cu şuruburi şi placă în picior" (Mihai Stoica, manager Steaua)

ALTE ŞTIRI:

20 de pizza după meci
Imediat după ce s-a terminat partida, în vestiarul englezilor au fost aduse nu mai puţin de 20 de pizza. Staff-ul lui Chelsea le comandase încă dinainte de meci, considerînd că e meniul perfect care să ajute la refacerea jucătorilor după efortul depus în cele 90 de minute.

Steaua cu Chelsea, fix ca Bîrsana cu Steaua
Nu numai scorul final a fost identic. Joia trecută, în "16-imile" Cupei, s-a terminat Steaua - Bîrsana 4-0, aseară, în grupele Champions League a fost Steaua - Chelsea 0-4. Pînă şi minutul în care s-a deschis scorul a fost acelaşi.

Bîrsana a îngenuncheat în faţa Stelei în minutul 19, cînd a marcat Răduţ, în timp ce trupa lui Reghe a cedat aseară tot în minutul 19, cînd Ramires a făcut 0-1.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (120)
dangp
dangp  •  02 Octombrie 2013, 22:00
Postat de polistul68 pe 02 Octombrie 2013, 15:02

Nu dau lectii nimanui...spun doar ca ar fi bine sa fiti mai modesti si mai realisti..ca va faceti de cacao cind iesiti in europa...incepind cu Jiji, mimi, Reghe..si terminind cu UNII asa zisi suporteri, v-a luat valul cam rau..si acum o luna va si vedeati in primavara CL, cistigind grupa...realitatea s-a vazut aseara...eu imi asum situtia lui Poli..tu realizezi de fapt cine e Steaua ? da, steaua lui Jiji, condusa de Mimi, antrenata de Reghe...aveti bani girla, managerul aduce doar expirati, antrenor vrea locul 1 in grupa, dar echipa e ciuca batailor...oameni buni, reveni-ti-va...

Corect!

dangp
dangp  •  02 Octombrie 2013, 21:58
Postat de varanga53 pe 02 Octombrie 2013, 15:52

"deci să fim bărbaţi şi să mergem înainte!" Cine , domnule Stoica , sa fie "barbati" ? Dumneata , in nici-un caz nu ai fost si nici nu esti ! Nici Mourinho nu e asa de IMPERTINENT ca d-ta , desi ar avea motive sa fie! Si de PROST CRESCUT (nu are legatura cu familia dumitale) ! "Meritul" dumitale la Steaua este acela ca ai distrus TRECUTUL si VIITORUL acestei echipe , i-ai murdarit VALORILE ! Si asta pentru a-ti scoate in evidenta "penele" de "cel mai mare manager" ! L-ai "distrus" si pe Reghe si ,impreuna , ati pierdut ECHIPA din campionatul trecut !Pentru ca asta este, Steaua nu mai e ECHIPA de anul trecut(vorbesc de SPIRIT ,ca sa

Incredibil de bine punctat! Felicitari pt obiectivitate!

msteaua
msteaua  •  02 Octombrie 2013, 18:32
Postat de polistul68 pe 02 Octombrie 2013, 15:04

pe voi chiar va deranjeaza adevarul..si cit de civilizat vorbesti, se paote citi..imi cer scuze ca am sperat ca puteti fi cit de cit realisti.

Aha, si te-ai gasit tu sa ma / ne aduci cu picioarele pe pamant , nu-i asa ? Imi pare rau de limbaj . Ideea pe care am incercat sa ti-o transmit, adica aceea ca interventia ta a fost inutila, neavenita si nereusita, mi-o pastrez. Apelativul "prietene" imi provoaca de fiecare data spasme . Probabil ca si din cauza asta reactia mea a fost la modul asta.

Vezi toate comentariile (120)
Comentează