INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 4-1

De ce s-a prăbușit Juventus după pauză în finala Champions League? Dezvăluiri în Italia: bătaie în vestiar!

Bonucci a fost depășit clar de Ronaldo în finala UCL. foto: reuters
Bonucci a fost depășit clar de Ronaldo în finala UCL. foto: reuters

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 17:24

Leonardo Bonucci l-ar fi lovit pe Dybala la pauza finalei UCL cu Real, scriu astăzi italienii. 

În prima repriză a finalei de la Cardiff, Juventus a fost vioara întâi. Scorul: 1-1. După reluare, a căzut brusc și a încasat alte 3 goluri. Final: 1-4.

O posibilă explicație a degringoladei torineze, susține cotidianul La Stampa, ar putea fi și scandalul izbucnit în vestiarul bianconero la pauză.

Supărat că Dybala a luat un "galben" inutil, chiar în debutul partidei (12), și că apoi a jucat timorat, Leonardo Bonucci l-a certat pe argentinian și la un moment dat i-ar fi tras o palmă.

Apoi, același Bonucci s-ar fi luat de Barzagli: "Marcelo face ce vrea pe partea ta". Replica acestuia: "Dacă puneai piciorul la șutul lui la firul ierbii, Ronaldo nu deschidea scorul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
valentinn10
valentinn10  •  21 Iunie 2017, 15:12
Postat de caminero pe 21 Iunie 2017, 08:55

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  21 Iunie 2017, 10:17

sau prabusit inexplicabil...la dusuri ca miroseau toti a transpiratie , dupa prima repriza cand Realul i-a alergat pe tot terenul. Si sau mai prabusit deoarace , Real a fost echipa mai buna de de[parte, chiar daca va doare sa recunoasteti, Real a atacat mai tot timpul, pe cand juventus "sa prabusit" CU TOATE ECHIPA in propriul careu, asa cum le place..lor italienilor...sa se apere si sa castige din noroc, dintrun corner, din nimik. N-am vazut ca Keilor Navas sa aiba mul de aparat,, o avut vreo 3 sqau 4 degajari din careul de 6 m; asta inseamna ca mingea sa cam jucat in partea cealalta! A castigat echipa mai buna, clar!

caminero
caminero  •  21 Iunie 2017, 08:55
Postat de nebraska pe 20 Iunie 2017, 18:19

Cauta un nume decent pentru fcsb.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează