INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA, MIERCURI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Debutant îndrăgostit de cartonaşe » UEFA a delegat un arbitru olandez la meciul Stelei cu Stromsgodset

În urmă cu două sezoane, Gozubuyuk a fost desemnat cel mai bun arbitru din Olanda
În urmă cu două sezoane, Gozubuyuk a fost desemnat cel mai bun arbitru din Olanda

Articol de - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 22:17

UEFA l-a delegat pe olandezul Gozubuyuk, 29 de ani, să arbitreze partida de mîine seară, de la Drammen.

Serdar Gozubuyuk se află la prima apariţie în Champions League, el avînd în palmares pînă acum jocuri în Europa League şi meciuri internaţionale de juniori.

E cunoscut ca unul dintre cei mai duri cavaleri ai fluierului din Olanda, care nu stă pe gînduri atunci cînd trebuie să arate cartonaşul roşu. S-a remarcat în mod deosebit în timpul unei partide din decembrie 2012, FC Groningen - Venlo 0-0, cînd a avut o dispută cu "principalul" gazdelor, Robert Maaskant.

Gozubuyuk a lăsat jocul să continue la o fază controversată, moment în care tehnicianul lui Groningen a "explodat". Arbitrul a oprit jocul, s-a dus spre banca de rezerve şi a scos din buzunar o banderolă de culoare albastră pe care scria "Respect!" şi i-a făcut semn cu mîinile antrenorului de 43 de ani să o lase mai moale cu vociferările.

626396-media-xll-1460577.jpg

Serdar are nume turcesc, dar e născut în Olanda şi a fost invitatul special al Reginei Beatrix la un dineu la care a participat şi preşedintele Turciei, Abdullah Gul.

20 de cartonaşa galbene a arătat Gozubuyuk la ultimele 3 meciuri pe care le-a condus în Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
solomon_i
solomon_i  •  15 Iulie 2014, 11:03

Pai...sa avem grija atunci...!

caminero
caminero  •  15 Iulie 2014, 10:55

Olandez pur-sînge ... frate de cruce cu Hasan Şaş, Tanju Ciolak, Emre Belozoglu, Hakan Şukur, Baiazid Îldîrîm şi împăratul Montezuma ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează