INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »   MAN. CITY - DINAMO KIEV 0-0 (ÎN TUR 3-1)

Dublu penalty?! Hațegan a avut două faze controversate în City - Dinamo 0-0. Cum le-a judecat

Hațegan îl privește pe Kompany, căpitanul lui City, care va lipsi o lună după o ruptură musculară // FOTO Reuters
Hațegan îl privește pe Kompany, căpitanul lui City, care va lipsi o lună după o ruptură musculară // FOTO Reuters

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2016 00:00

Hațegan a avut două faze controversate în careul gazdelor și n-a dat 11 metri pentru ucraineni.

Alt test major pentru Ovidiu Hațegan, al 4-lea în Champions League 2015-2016, primul în fazele eliminatorii ale Ligii. Dat cu întreaga sa brigadă de Euro marți seară, la Manchester.

Șansa lui, calificarea era jucată din tur. City câștigase cu 3-1 la Kiev și n-a mai forțat, iar ucrainenii au provocat doar o furtună într-un pahar cu apă. Totuși, arbitrul a avut două faze mai dificile și, fiind decizii la limită, n-a riscat niciodată, neacordând penalty oaspeților.

Ambele momente au fost în repriza a doua. Mai întîi, după o lovitură liberă, în mulțimea de jucători de la marginea careului, Demichelis l-a împins din spate pe Haceridi, fundașul central albastru aflat în atac. Ultimul a căzut, jocul a continuat.

La fel cum a procedat Hațegan și spre final: Iarmolenko a preluat mingea cu călcâiul, dar Fernando i-a blocat calea. Ucraineanul a protestat, antrenorul Rebrov a gesticulat și el nervos, fără a-l impresiona pe "centralul" arădean.

6,5a fost nota primită de Hațegan în Corriere dello Sport; jurnalul italian susține că arbitrul n-a greșit la faza duelului Iarmolenko - Fernando

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează