INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SHERIFF - FARUL 3-0

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, necruțător cu Farul: „Suntem în găleată, la pământ! Nu ne mai batem nici cu Malta și Luxemburg!” » Critică invențiile lui Hagi: „Parcă ar fi de mămăligă!”

Dumitru Dragomir / Captură GSP Live +35   FOTO
Dumitru Dragomir / Captură GSP Live

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 07:34 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 09:19

Dumitru Dragomir, 77 de ani, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o intervenție furibundă la GSP Live, la scurt timp după finalul meciului Sheriff Tiraspol - Farul 3-0 , cel care a consemnat eliminarea campioanei României din preliminariile Ligii Campionilor.

  • Eliminată din UCL, campioana României „retrogradează” direct în turul 2 preliminar din Conference League. Adversara de acolo va fi Urartu, campioana Armeniei.

„Corleone” deplânge situația în care se află fotbalul românes, critică lipsa investițiilor din sectorul juvenil și, nu în ultimul rând,  trage un semnal de alarmă cu privire la slăbiciunile pe care le-a remarcat aseară la fotbaliștii lui Hagi. 

Scandal după eliminarea Farului! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”
Farul - Sheriff 0-3
Scandal după eliminarea Farului! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”

Dumitru Dragomir, acid după Sheriff - Farul 3-0: „Suntem în găleată, la pământ!”

„Fraților, suntem în găleată rău de tot! Să nu intervină cineva din Guvern, Ciolacu, nu știu, care să pună piciorul în prag și să facă un program finanțat de Guvern pentru centrele de copii și juniori?! Noi nu ne mai putem bate nici cu Malta și cu Luxemburgul! Trebuie să fie un program guvernamental în care să facem cum au făcut Austria, Germania, Franța. 

(...) Fraților, eu n-am văzut... Când [jucătorii de la Farul] se lovesc de câte unul, parcă sunt de mămăligă, imediat cad! Trebuie să ai forță în picioare, să fii bine pregătit, nu e neapărast vorba de gabarit! Farul Constanța a fost zero forță, cu excepția lui Băluță și Nedelcu! În rest, suntem la pământ cu toții!

Unde este conducerea Federației? Unde este conducerea Ligii? Ce e mare lucru să ceri 200-250 de milioane de euro pentru tot sportul juvenil românesc?

Vreau să aud și eu numele unui fotbalist de la Farul care știe să facă o preluare! Nu avem trei fotbaliști în fotbalul românesc care să știe cum să facă o preluare! Ori nu avem maidan, ori nu se lucrează suplimentar, nu știu. La noi, toate preluările sunt statice. De pe loc, fac și eu preluări acum, la aproape 80 de ani! Dom'le, noi nu mai suntem tehnici de 10 ani, despre ce vorbim? ”a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Dumitru Dragomir: „Să nu fii în stare să dai un șut pe poartă?”

Dragomir și-a continuat intervenția furibundă:

„Poate că Farul trebuia să joace cu aceeași echipă (n.r. - cea de bază) și meciul din campionat (n.r. - cu Hermannstadt). Dar diferența fizică a fost destul de mare! Să nu fii în stare să dai un șut ca lumea pe poartă? Repet, nu sunt trei fotbaliști în România care să știe să facă preluări! Din tot fotbalul românesc, doar Florinel Coman poate juca la un nivel important în străinătate”, a mai spus Mitică Dragomir, în emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

FOTO. Cele mai tari imagini din returul Sheriff - Farul 3-0

+31 FOTO

Citește și alte știri despre Farul Constanța: 

Scandal după eliminarea FaruluI! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”

Geambașu, despre falimentul Farului în UCL: „Dă-le naibii de cupe europene! Înapoi acasă, să continuăm minciuna!”

Gică Hagi, furios după eliminarea din Ligă: „Indisciplină, e inexplicabil! N-am făcut nimic!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
dolat
dolat  •  19 Iulie 2023, 13:15

Nu inteleg Hagi aici Hagi acolo , de ce vrei sa castigi tu campionatul daca nu esti in stare sa-ti reprezinti tara ? Nu are bani , nu are buget , vinde jucatori ! Noi nu vrem o asemenea campioana ! Noi vrem o campioana cu potential si nu pisatul de Farul ! De ce la voi in Romania este totul pe dos ! Vai si amar ! Nu treci de Tiraspol ........... Lasa hagi ca mai iei o data campionatul si nu faci nimic cu el ! Rusine sa-ti fie !

Isaac
Isaac  •  19 Iulie 2023, 11:10

Asta este nivelu nostru! Ridicam in slavi copii ca merita milioane . …. Întâi Jucați in cupele europene dupaia visați la echipe mari! In campionat sunteți zmeii afara miei! Hagi face minuni ? In campionat da ! Europa 0 ! Sa ne spună soluția domnul Hagi ? Investim in copii dacă au ban părinți , dacă nu du-te acasa! Va doresc sănătate și bucurii !

GardaIosefina
GardaIosefina  •  19 Iulie 2023, 10:20

„Andrei Borza va fi unul dintre cei mai mari fotbalişti ai Europei dacă nu se accidentează. Are o capacitate de efort extraordinară, are ştiinţa jocului, loveşte bine mingea şi cu stângul şi cu dreptul. Rar se naşte un asemenea fotbalist”, Dumitru Dragomir- 31.05.2023

Vezi toate comentariile (8)
Comentează