INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - LUDOGOREŢ 2-2 (ÎN TUR 0-2)

Ei sunt în Ligă! Și pot câștiga 22 milioane! Ludogoreț va juca în grupe pentru a doua oară în ultimii trei ani: are trei români în lot

Cosmin Moți (în alb) are două goluri și două assisturi în această campanie de Ligă // FOTO sportal.bg +1   FOTO
Cosmin Moți (în alb) are două goluri și două assisturi în această campanie de Ligă // FOTO sportal.bg

Articol de - Publicat joi, 25 august 2016 00:00

Ludogoreț, campioana Bulgariei cu 3 români, Moți, Keșeru și Prepeliță, va juca în grupe pentru a doua oară în ultimii trei ani. Are deja garantate 14,7 milioane.

De trei ani, Steaua nu a mai văzut grupele Champions League. În aceeași perioadă, Ludogoreț, campioana Bulgariei, s-a calificat de două ori în cea mai importantă competiție europeană! Prima dată depășindu-i chiar pe roș-albaștri: 6-5 la penalty-uri!

Atunci, Moți apăra două lovituri de pedeapsă și echipa sa juca în premieră în seriile CL. Acum, stoperul îi are alături pe Keșeru și Prepeliță, învinșii din 2014! Și au trecut împreună trei obstacole: Mladost Podgorica, Steaua Roșie Belgrad și Viktoria Plzen.

"Nu-mi vând nicio vedetă cu mai puțin de 15 milioane"

"Aici s-au investit mulți bani. Anul trecut, după eliminarea din turul 3, patronul Domusciev a plusat cu cinci-șase milioane de euro. E un proiect solid la Ludogoreț", a dezvăluit ieri Keșeru la Dolce. Iar jurnaliștii sofioți susțin că același Domusciev a refuzat de curând o ofertă de 6,5 milioane pentru brazilianul Cafu, omul de afaceri spunându-le că nu își va vinde nicio vedetă cu mai puțin de 15 milioane!

Cât a câștigat deja clubul din Razgrad în Liga 2016-2017? 14,7 milioane de euro! Și, dacă "vulturii" ar repeta jocul din 2014, când au obținut patru puncte într-o grupă cu Real Madrid, Liverpool și FC Basel, suma totală ar putea depăși 22 de milioane!

"Doar la TV am realizat cât de frumos a fost golul"

Keșeru n-a fost titular marți seară, dar a intrat în minutul 76 și a anulat în ultima clipă (90+5) avantajul cehilor: 2-2. "Tricolorul" a șutat de la 14 metri în colțul opus, la vinclu. "Pe gazon, golul nu mi s-a părut atât de frumos. Doar la TV, la reluare, mi-am dat seama", a spus Claudiu.

Care a postat imediat pe Facebook: "Champions League! Pentru prima oară în carieră, o să joc în grupele Ligii. Mă bucur că, prin Ludogoreț, țara noastră va avea trei reprezentanți: eu, Prepe și Moți". Lângă mesaj, poza bucuriei, din vestiar. Cu Keșeru în prim-plan.

"Anul trecut, a fost un accident cu Milsami. Acum, avem o echipă nouă. Și vom juca din nou împotriva celor mai mari echipe ale lumii fotbalului"
Cosmin Moți, apărător Ludogoreț

"Sunt mândru că voi juca în grupele Ligii. Acolo te simți fotbalist. Mi-aș dori un adversar foarte puternic din urna 1: Barcelona, Bayern, Real sau PSG"
Claudiu Keșeru, atacant Ludogoreț, la Dolce

8jucători brazilieni are Ludogoreț, Marcelinho primind și cetățenie bulgară și jucând pentru "naționala" din țara vecină (4 selecții, 1 gol)

Ludogoreț CL 2016-'17

Bani garantați - 14,7 milioane €
- 12 milioane pentru calificare în grupe
- 2 milioane pentru succesul în play-off
- 0,4 milioane pentru turul 3 preliminar
- 0,3 milioane pentru turul 2 preliminar

Bani pe care i-ar mai putea câștiga - 7,5 milioane €
- 2 milioane din bonusuri de performanță
- 2,5 milioane din market pool
- 3 milioane din vânzarea biletelor

Rezultate CL 2016-2017

  • Turul 2 preliminar
    2-0 (a) și 3-0 (d) cu Mladost (Muntenegru)
  • Turul 3 preliminar
    2-2 (a) și 4-2 după prelungiri (d) cu Steaua Roșie (Serbia)
  • Play-off
    2-0 (a) și 2-2 (d) cu Viktoria Plzen (Cehia)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sooos1ck
sooos1ck  •  25 August 2016, 11:53
Postat de Mihail Negulescu pe 25 August 2016, 10:39

Dacă patronul Stelei, ar avea o strategie, pe termen mediu și lung. ar putea reînoda succesele din anii trecuți. Dar Becali a intrat într-o stare de excitare financiară nesănătoasă. În loc să-și păstreze unele vedete, pentru a asigura performanța, atât pe plan intern cât și european, el vinde tot, aproape la prima "strigare".

Pentru cine sa trina vedetele, pentru spectatorii care i-au intors spatele, pentru MAPN, pentru cine??? Toti ii baga "bete in roate" ...cat sa fie si el prost?

739726022812358
Mihail Negulescu  •  25 August 2016, 10:39

Dacă patronul Stelei, ar avea o strategie, pe termen mediu și lung. ar putea reînoda succesele din anii trecuți. Dar Becali a intrat într-o stare de excitare financiară nesănătoasă. În loc să-și păstreze unele vedete, pentru a asigura performanța, atât pe plan intern cât și european, el vinde tot, aproape la prima "strigare".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează