INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - LUDOGOREȚ 2-2

Eurogoreț: cu ce s-a ales Ludogoreț după ce a fost eliminată din grupele Ligii Campionilor

Moți, dreapta, se pregătește să-l atace pe parizianul Ben Arfa
Moți, dreapta, se pregătește să-l atace pe parizianul Ben Arfa

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2016 00:00

Bulgarii au ieșit cu trei egaluri din competiție și cu o avere în cont, care poate crește în Europa League.

Arsenal și PSG au fost o pălărie prea mare pentru Ludogorețul lui Moți și Keșeru. Dar campioana Bulgariei părăsește competiția cu 3 puncte, ultimul obținut marți, la Paris (2-2), și aproape 17 milioane euro în cont!

Meritul echipei, dar și al patronului Kiril Domușciev, care nu s-a grăbit să-și vândă vedetele, convins că având o formație cât mai valoroasă va face și bani, și performanță. Și i-a ieșit!

Ludogoreț a început cu 2 milioane euro, luate în play-off, și 12,7 milioane virate de UEFA pentru simpla prezență în grupe. Cele 3 remize obținute - 1-1 și 0-0 cu Basel, 2-2 cu PSG - i-au fost răsplătite cu câte 500.000 euro.

La care se adaugă un bonus de 500.000 pentru continuarea în "16"-imile Europa League. Total, 16,7 milioane euro. Și încă nu s-au socotit banii din marketpool și bilete!

"Am făcut un meci aproape perfect la Paris. Păcat că am ratat victoria. Bine măcar că ne-am atins obiectivul și continuăm în Europa League"
Cosmin Moți, la Digisport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  08 Decembrie 2016, 09:27

Nu stiu ce-au castigat, dar prestatia cu PSG a fost remarcabila.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează