INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GERMANIA

Fără apărare?! » Atenţie, Steaua! Poliţia nu mai asigură securitatea pe arena lui Schalke

Polițiștii au folosit bastoane și gaze lacrimogene în confruntările cu suporterii de pe Veltins Arena
Polițiștii au folosit bastoane și gaze lacrimogene în confruntările cu suporterii de pe Veltins Arena

Articol de - Publicat vineri, 13 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 septembrie 2013 20:30

Fanii roş-albaştrilor ar putea fi miercuri victime nevinovate în conflictul ”minerilor” cu Ministerul de Interne al landului Nordrhein-Westfallen.

Prima deplasare a Stelei în Champions League, miercuri, contra lui Schalke, se anunţă o aventură periculoasă pentru suporteri. La cum stau lucrurile în acest moment, o dată ajunşi pe Veltins Arena, ei nu se vor bucura de protecţia poliţiei locale!

O situaţie extremă, la care s-a ajuns din cauza unui conflict între club şi Ministerul de Interne al landului Nordrhein-Westfallen pe marginea incidentelor petrecute în play-offul Ligii, pe 21 august, cu PAOK (1-1).

Poliţiştii au încercat atunci să le confişte ultraşilor alb-albaştri un drapel al Macedoniei cu care voiau să-i provoace pe greci. Dar pentru că au întîmpinat rezistenţă au apelat la bastoane şi la gaze lacrimogene.

Intervenţia în forţă a fost criticată ulterior şi de club, şi de responsabilii fanilor, iar în replică, ministrul de interne Ralf Jager a decis ieri să suspende pe termen nelimitat orice formă de colaborare: "Din acest moment, noi nu mai intervenim. Va fi exclusiv responsabilitatea lui Schalke să asigure securitatea pe Veltins Arena".

Farfan, ca Iancu
Şi la Schalke sînt probleme cu alcoolul. Dacă stelistul Gabi Iancu a fugit în Muntenegru din cantonamentul "tineretului" pentru a-şi potoli setea, atacantul minerilor, Farfan, este cercetat de federaţia peruană pentru o ispravă asemănătoare. El ar fi petrecut într-un bar din Lima înaintea eşecului cu Uruguay (1-2).

54.500 de locuri e capacitatea Veltins Arena la meciurile internaţionale

129 de decibeli este nivelul zgomotului maxim ce poate fi atins pe Veltins Arena la celebrarea golurilor "minerilor"

CHELSEA

"Mourinho, ţi-ai luat belea!"
Roberto Carlos l-a avertizat pe Mourinho în privinţa lui Eto'o: "Samuel se gîndeşte doar la el. La Anji a făcut orice, numai fotbal nu. La un moment dat, a vrut să deţină el controlul. Să fie şi tehnician". Brazilianul i-a fost antrenor secund camerunezului la Mahacikala.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  13 Septembrie 2013, 12:56

la ce preturi sunt,nu o sa fie mai mult de 400-500 de stelisti !

djamorphis
djamorphis  •  13 Septembrie 2013, 11:55
Postat de de_pe_tarnave pe 13 Septembrie 2013, 11:44

Un motiv in plus!!! Cine a eliminat Vardar?

Stai mai linistit, ce naiba! Or sa vina huliganii din Macedonia pana in Gelsenkirchen ca sa-i provoace pe stelisti. Nu mai visati bree atat de mult. Si apropo, in zona Ruhr nu prea mai au ce minerii. :))

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  13 Septembrie 2013, 11:44
Postat de djamorphis pe 13 Septembrie 2013, 11:41

Vorbesti in necunostinta de cauza! Tu te iei dupa ce spune presa? Nu or sa fie incidente acolo! Tot conflictul cu steagul Macedoniei a fost din cauza ca ultrasii lui Schalke sunt infratiti cu cei de la Vardar Skopje!

Un motiv in plus!!! Cine a eliminat Vardar?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează