INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FCSB - Sporting 1-5 // Gabi Enache, reacție dură față de suporterii care-l atacă: "N-au ce face acasă și vin să-l critice pe Enache"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 09:27

FCSB a pierdut categoric meciul cu Sporting Lisabona, 1-5, în returul play-off-ului UEFA Champions League și a ratat calificarea în grupele Ligii. Echipa lui Dică va evolua în grupele Europa League.

Fundașul Gabi Enache a fost din nou cel mai apostrofat jucător stelist, galeria roș-albastră fiind nemulțumită de prestația jucătorului.

"Sunt foarte dezamăgit că românii mă critică. Trebuie să merg mai departe și să nu-i bag în seamă. Este fix problema lor. Trebuie să fiu indiferent și să mă concentrez la jocul meu.

Îi aud la fiecare meci pentru că sunt foarte mulți. Probabil sunt multe persoane care n-au ce face acasă și vin la stadion să-l înjure doar pe Enache. Totuși, sper să vină cât mai mulți la meciurile noastre și să facă o atmosferă spectaculoasă", a spus Enache la TV Digi Sport.

2
a fost nota primită de Enache după meciul cu Sporting, cea mai mică a meciului

Citește și: Dezastru în echipa roș-albastră! 7 jucători s-au făcut de râs în Champions League » Doar doi au impresionat

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (27)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 August 2017, 11:13

Ăsta e echivalentul lui Steliano. Tupeu maxim, inteligență minimă.

travka
travka  •  24 August 2017, 10:26

Oricum nu mai prinzi echipa cu venirea lui Benzar, o sa pleci cu tot cu mașinile tale sport și damele ieftine

saviola2_8
saviola2_8  •  24 August 2017, 11:25
Postat de haideusicfr pe 24 August 2017, 11:24

Larie ca si Larie ,dar Jakolis? Dece n-a fost bun ? Sau mai bun ca si Enache?

probabil nu a fost in gratia marelui `scouter` MM, pt mine e o enigma, pleasca e doua ori mai bun ca enache pe postul ala, la fel era si jakolis desi era si el mai mult mijlocas! poate jakolis nu avea impresarul potrivit, cine stie?:)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează