INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA 4-2

Furia a rămas aceeaşi! » Rădoi a spart un geam în vestiarul de la Belgrad la finalul meciului cu Partizan

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2015 00:00

Gestul e aproape identic cu cel făcut de jucătorul Mirel în urmă cu 10 ani, cînd şi-a tăiat braţul drept după o înfrîngere teribilă a Stelei la Bistriţa, 0-1.

În faţa camerelor TV, Rădoi a suportat cu decenţă finalul îngrozitor al meciului cu Partizan. A părăsit calm terenul şi n-a avut nici un gest la adresa jucătorilor săi. Chiar şi la flash-interviu a părut calm şi stăpîn pe el, susţinînd că "nu e un capăt de ţară, nici măcar nu avem timp să plîngem, că urmează meciuri importante".

Şi totuşi, Rădoi a răbufnit în spatele a ceea ce s-a văzut la TV. Imediat cum a intrat în vestiar, a avut un acces de furie şi a aruncat violent o sticlă de apă, care, conform şefilor echipei, a ricoşat din marginea coşului de gunoi din cabină şi a lovit un geam, care s-a făcut ţăndări.

Reacţia lui Mirel e aproape trasă la xerox după cea pe care a avut-o în urmă cu un deceniu, atunci cînd era tot la Steaua, dar în calitate de jucător. Steaua era după coşmarul cu Middlesbrough şi evolua în campionat, la Bistriţa, într-un meci pe care dacă l-ar fi pierdut, titlul putea fi scăpat printre degete.

S-a terminat 1-0 pentru Gloria, iar la final, Rădoi, într-un acces teribil de furie, şi-a secţionat braţul drept într-un geam de la intrarea spre vestiare. În ciuda acelei înfrîngeri, Steaua avea să cîştige titlul.

"Normal că a existat frustrare în vestiar, nu e normal să fie aşa la modul în care s-a desfăşurat meciul? În fotbal însă, trebuie să ai puterea să te ridici repede, fiindcă trebuie să mergi mai departe"
Paul Papp, fundaş Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează