INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - BASEL

GALERIE FOTO / Elveţienii vor 6 puncte în "dubla" cu Steaua: "Ne gîndim şi la primăvara Ligii Campionilor, asta ne dorim!"

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 octombrie 2013 13:11

Steaua întîlneşte mîine seară pe Basel în grupa E a Ligii Campionilor şi speră să obţină prima victorie în cea mai importantă competiţie intercluburi, 3 puncte care i-ar aduce mai aproape de o calificare în primăvara europeană.

Murat Yakin, antrenorul elveţienilor, a prefaţat întîlnirea cu Steaua de mîine şi anunţă că se gîndeşte şi la primăvara europeană din Liga Campionilor: "Ştim că întîlnim un adversar care a pierdut meciurile de pînă acum, dar ne va fi greu împotriva Stelei mîine seară pentru că vor să obţină prima victorie.

Ne aşteaptă o "dublă" importantă cu Steaua şi după aceste două meciuri ne putem gîndi chiar şi la primăvara Champions League dacă vom cîştiga. Noi asta vrem. Am jucat bine pînă acum chiar dacă am pierdut cu Schalke.

Împotriva fiecărui adversar ne-am mulat pe stilul echipelor, am jucat bine. S-ar spune că sîntem favoriţi după victoria cu Chelsea, dar apoi am pierdut cu Schalke pe teren propriu. Mîine va fi cu totul altceva, pornim de la zero.

Am urmărit echipa Stelei în campionat, am văzut ce lucruri bune fac. Sînt o echipă muncitoare, dar noi vrem să cîştigăm", a explicat Murat Yakin într-o conferinţă de presă.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (29)
iosonoforte
iosonoforte  •  21 Octombrie 2013, 23:34
Postat de schonna pe 21 Octombrie 2013, 22:27

...io sper ca Steaua sa sa reuseasca sa dea pana la urma macar un gol....ca de vre-un punct ...slabe sanse...

imi plac persoanele ca tine...mai civilizate decat tauri astia care scriu numai cuvinte urate... forta si onoare..

iosonoforte
iosonoforte  •  21 Octombrie 2013, 23:31

notez cu placere totusi ca intrun articol stelist vad mai multe comentarii de ale adversarilor nostri (nu inamici,eu tostusi va respect) decat cele de ale stelistilor...se vede cum muriti de invidie ca voi nu mai prindeti nici o CL...anul asta ne merge asa,dar sper ca la anul sa ne mearga mai bine,daca conducerea asta de c*c*t nu mai vinde jucatori buni si mai aduc pe cineva mai bun decat ce avem acum...

iosonoforte
iosonoforte  •  21 Octombrie 2013, 23:27

nu stiu de ce,dar eu tare ma tem sa nu luam si de la astia vreo 10 goluri...reghe foloseste numai forta fizica a jucatorilor si nimic tactica...asta este strategia echipelor mici din germania,care in CL nu o sa mearga niciodata...daca se va intampla invers,am sa fiu ultra fericit...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close