INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - CFR CLUJ, AZI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

George Ogăraru: "CFR trebuie să aibă grijă la Shaqiri şi la Frei, sînt periculoşi pe benzi"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

George Ogăraru, fundaşul celor de la FC Sion, a declarat că CFR Cluj are şanse reale de a  cîştiga partida cu FC Basel, din grupele Ligii Campionilor.

George Ogăraru, fundaşul celor de la FC Sion, a declarat că CFR Cluj are şanse reale de a  cîştiga partida cu FC Basel, din grupele Ligii Campionilor.

"FC Basel este o echipă puternică, a demonstrat asta la Roma, unde a reuşit să cîştige. Elveţienii n-au jucat rău nici la Cluj, în prima etapă a grupei, chiar dacă au pierdut acel meci. Totuşi, cu o organizare bună, CFR Cluj poate obţine un rezultat bun la Basel. Clujenii ar putea profita de oboseala elveţienilor. Basel a avut un meci foarte solicitant sîmbătă, în Cupă, cu o echipă din liga secundă (n.r. - Servette Geneva), pe care l-a cîştigat abia la penalty-uri", a declarat Ogăraru, potrivit evz.

"Cei de la Basel doresc foarte mult să se califice măcar în faza următoare a Ligii Europa, dacă nu chiar să meargă mai departe în Liga Campionilor. Sînt foarte periculoşi pe benzi, iar clujenii trebuie să aibă mare grijă în special la Shaqiri şi la Frei, doi jucători foarte periculoşi", a adăugat Ogăraru.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează