INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMILE LIGII CAMPIONILOR

Gică Popescu după tragerea la sorţi a optimilor: "Barcelona este mare favorită la cîştigarea Ligii Campionilor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2010 00:00

Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei, a comentat tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor, fiind de părere că echipa antrenată de Pep Guardiola este marea favorită la cîştigarea Ligii Campionilor în acest sezon.

"Indiferent de adversarul pe care îl întîlneşte Barcelona este favorită. Este poate cea mai bună echipă din istorie. Cred că este principala favorită la cîştigarea competiţiei.
Arsenal este o echipă bună, dar Barcelona va cîştiga. Totuşi într-o competiţie cum este Liga Campionilor, se pot produce surprize", a spus Gică Popescu la Tvr1.

...despre AS Roma - Şahtior Doneţk: "Au şanse egale. Roma joacă într-un campionat mai puternic, dar şi Şahtior are un nivel de joc care să îi permită să se gîndească la o calificare"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rapidule
rapidule  •  17 Decembrie 2010, 17:39

real giulesti

marius1991
marius1991  •  17 Decembrie 2010, 14:00

nu cred ca real v-a mai fi elimanta asa rapid dar ar fi excelent pt barca sa jc finala cu real si sa i mai umileasca odata VISCA BARCA!

andr007
andr007  •  17 Decembrie 2010, 13:43

Real va fi eliminata a 8-a oara consecutiv in optimi probabil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează