INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRENCIN - STEAUA 0-2

Hamroun a fost de 8, Chipciu a luat 4! E vremea unui nou titular? 5 lucruri după Trencin-Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 13:02

GSP.RO îți prezintă cinci concluzii după debutul Stelei în competițiile europene.

1. Tade, transfer reușit

Tade, transferat cu o zi înaintea meciului, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei. Atacantul venit de la CFR s-a zbătut, a alergat foarte mult și a pus mari probleme apărarii slovacilor. Deși a disputat doar un meci, Tade a dovedit că este un transfer reușit și demonstrează că este atacantul de care Steaua avea nevoie.

2. DE CE Chipciu JOACĂ TITULAR? 

Chipciu continuă forma slabă arătată în ultimele meciuri. Mijlocașul a fost cel mai slab jucător din lotul Stelei, primind nota 4 din partea Gazetei Sporturilor. Vezi detalii. Mijlocașul de 26 de ani a încercat să ajute echipa, dar mai mult i-a încurcat pe colegi și nu a arătat că merită să fie titular.

În minutul 59, Chipciu a fost înlocuit de Hamroun. Algerianul a jucat excelent și a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Acesta a obținut lovitura liberă din care Stanciu a deschis scorul și a marcat golul de 2-0. Avînd în vedere forma excelentă arată de Hamroun, la doar o săptămînă după transfer, Chipciu ar trebui să ia în calcul posibilitatea de a-și pierde locul de titular în dauna algerianului.

3. Fanii nu susțin echipa

Încă o dată galeria stelistă a lipsit de la meci. Fanii continuă protestul după apariția scandalului dintre Becali și Armată și nu au venit în Slovacia. În tribune au fost prezenți doar cîțiva fani steliști, care nu au uitat de războiul cu Gigi Becali și au afișat mesaje pentru acesta. Vezi detalii. După meci, Varela, Stanciu și Rădoi au spus că au nevoie de sprijinul fanilor și că speră că aceștia să revină lîngă echipă.

4. Rădoi dovedește inspirație

Mirel Rădoi, aflat la al treilea meci oficial ca antrenor, a avut o mare contribuție la victoria Stelei.  Tehnicianul a surpins încă din startul meciului, prin titularizarea nou venitului Tade. Atacantul a jucat foarte bine și a fost unul dintre remarcații echipei.

La pauză, antrenorul a avut un discurs dur și i-a trezit pe jucători. "Mai bine pierdem cu 2-1, decît să facem 0-0", le-a zis Rădoi elevilor săi. Aceștia au înțeles mesajul antrenorului și au ieșit la joc, marcînd de două ori. În plus, Rădoi a fost inspirat și la schimbări. În minutul 59 l-a înlocuit pe Alex Chipciu, care a jucat foarte slab, și l-a introdus pe Hamroun. Algerianul, aflat la debut, a intrat perfect în meci și a fost decisiv: a obținut lovitura liberă din care Stanciu a deschis scorul și a marcat un gol.

5. Jucătorul care lipsește

După ce au rezolvat problema atacantului, prin aducerea lui Tade, steliștii au nevoie acum de un mijlocaș de creație, care să fie capabil să scoată un adversar din joc și să dea pase pentru oamenii de gol.

În meciul cu Trencin s-a văzut lipsa unui jucător care să poată desface apărarea adversă și să îl pună în valoare pe Tade.

Și Stanciu și Chipciu au încercat să fie mijlocașul de care Steaua are nevoie, dar nici unul dintre aceștia nu a putut aseară să se ridice la nivelul lui Lucian Sînmărtean.

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (15)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 00:36

chipciu asta nu mai joaca de 2 ani, de cand si-a rupt glezna pe 23 august. la nationala a jucat doar teatru si a reusit sa scoata penaltiurile mincinoase cu ungaria la budapesta si grecia la atena. este fotbalist de chiajna, cel mult, iar oferta de 3 milioane a lui ludogoretz este o minciuna, ca si alibi pentru faptul ca becali il baga meci de meci. becali! nici galca si nici radoi... sunt convins ca acum becali l-ar da si cu 500.000! de unde atatea milioane?!

manty_one
manty_one  •  15 Iulie 2015, 17:16

Un lucru e mai mult ca sigur..Hamroun va fi titular incontestabil pe stanga,de fapt el i-a luat locul lui Tanasa...cred ca,Chipciu ar trebui incercat in spatele varfului...nu cu mult timp in urma el a si declarat ca se simte f bine acolo,mai ales ca Tade e ca un tanc,dar are nevoie de mingi cat mai multe si atunci joci doar cu un singur mijlocas de acoperire....jocul ar deveni mai specatculos!

unnumenormal
unnumenormal  •  15 Iulie 2015, 15:12

Mircea Sandu

Vezi toate comentariile (15)
Comentează