INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRI

HaţeGun! » Haţegan, la al doilea meci în trei etape de Ligă: a fost delegat la ŢSKA - Manchester City

Pe 15 octombrie, Haţegan a arbitrat bine la Scoţia - Croaţia (2-0), în preliminariile CM 2014 // Foto: Guliver/GettyImages
Pe 15 octombrie, Haţegan a arbitrat bine la Scoţia - Croaţia (2-0), în preliminariile CM 2014 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de , - Publicat marti, 22 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 octombrie 2013 19:22

La 33 de ani, arbitrul arădean e considerat "arbitrul viitorului" la UEFA. În prima partidă, Real Sociedad - Şahtior, a primit notă peste 8 deşi a avut o fază controversată.

Arbitrul-doctor este în continuă ascensiune. "Ovidiu Haţegan e foarte bine văzut la UEFA. E tînăr, are doar 33 de ani, viitorul e al lui, va ajunge aproape sigur în Elite", dezvăluie o sursă din interiorul forului continental.

Confirmată de delegările tot mai dese la meciuri din Champions League.
Haţegan, aflat momentan în Elite Development Group, a doua categorie a "cavalerilor" europeni, dar sprijinit de însuşi şeful arbitrilior, Pierluigi Collina, a primit ieri a doua partidă de Ligă în primele trei etape. Va dirija mîine, la Moscova, un joc din grupa D: ŢSKA - Manchester City (ora 19:00, Dolce 1, Digi 1).

În runda 1, Haţegan a condus Real Sociedad - Şahtior (0-2). A avut un meci dificil, cu o decizie la limită, a refuzat gazdelor un penalty la un fault pe linia careului.

Dar observatorul întîlnirii, fostul arbitru suedez Bo Karlsson, i-a dat o notă mai mare de 8, considerînd că hotărîrea arădeanului a fost una extrem de grea. Pentru Karlsson, nici reluările TV nu au clarificat total faza. Şi scandinavul l-a susţinut pe Haţegan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
danut82
danut82  •  23 Octombrie 2013, 10:25
Postat de jalemare pe 22 Octombrie 2013, 09:21

bravo Hategan! bafta!! daca nu ajungi sugator de stelute ca seful tau vei avea o cariera mare.

e sugator si alimenteaza stana!!!

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  22 Octombrie 2013, 12:32

Bravo lui. Imi pla\ce ca stil de arbitraj si atitudine in teren. Daca nu mai prinde acest CM, mai are o sansa peste 4 ani cand va avea 38 de ani.

madskills
madskills  •  22 Octombrie 2013, 09:56

In Europa toti arbitreaza impecabil. Arbitrii romani au valoare, fara discutie. Problema e ca in Romania apar alte interese si vor si ei sa mai faca de-o ciorba.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează