INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DELEGARE

Istvan Kovacs, delegat miercuri în Champions League

Istvan Kovacs // foto: Imago Images
Istvan Kovacs // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 15:23 / Actualizat marti, 29 august 2023 15:32

O brigadă de arbitri din România, cu Istvan Kovacs (38 de ani) la centru, va conduce meciul dintre Copenhaga și Rakow din play-off-ul Champions League. Danezii au câștigat manșa tur, 1-0.

Copenhaga - Rakow, meci în care vor fi implicați doi români, Deian Sorescu și Bogdan Racovițan, ambii legitimați la campioana Poloniei, va fi condus de o brigadă de arbitri români.

Gigi Becali și-a continuat teoria conspirației: „Istvan Kovacs are apartament cumpărat în blocul firmei lui «Nelu Mureșan»”
UTA - FCSB 2-1
Gigi Becali și-a continuat teoria conspirației: „Istvan Kovacs are apartament cumpărat în blocul firmei lui «Nelu Mureșan»”

Istvan Kovacs, delegat la Copenhaga - Rakow

Istvan Kovacs va fi la centru, Vasile Marinescu și Mihai Artene arbitri asistenți, iar Horațiu Feșnic rezerva lui Kovacs. Românii vor colabora cu doi olandezi în camera VAR, Pol van Boekel ca arbitru VAR, Dennis Johan Higler ca asistent video.

Meciul va avea loc miercuri seara, ora 22:00, și va fi televizat de DigiSport 3 și PrimaSport 3.

Un autogol al lui Bogdan Racovițan a stabilit rezultatul manșei tur. Stoperul român a fost integralist, în timp ce Deian Sorescu a intrat pe teren în minutul 23.

Copenhaga - Rakow va fi doar al doilea meci din acest sezon european pe care îl va conduce Istvan Kovacs. Românul a fost la centru și la Panathinaikos - Marseille 1-0, din turul 3 preliminar al Champions League.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Surpriza startului de sezon din Premier League » Locul 2 cu o posesie infimă și cele mai puține pase!

Rațiu a evitat dezastrul » Atletico i-a dat ȘAPTE goluri noii echipe a internaționalului român

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează