INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA A / ŞAHTIOR - REAL SOCIEDAD

Jucătorii lui Şahtior sînt decişi să cîştige meciul cu Real Sociedad: ”Ne dăm viaţa!”

Căpitanul Srna (în duel cu Gonzalo Castro) vrea să uite de
Căpitanul Srna (în duel cu Gonzalo Castro) vrea să uite de "dubla" de coșmar cu Leverkusen // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 21:17

Neînvins de 21 de meciuri pe ”Donbass Arena”, căpitanul Srna promite că echipa lui Mircea Lucescu nu va mai da greş, ”cu condiţia să nu mai avem arbitrajul cu Leverkusen şi United”.

Şahtiorul lui Mircea Lucescu se află la răscruce în Ligă. Deşi a început perfect, cu triumf (2-0) la San Sebastian, n-a mai scos decît două puncte în următoarele 3 etape. Mai mult, "factorul Donbass Arena" (campioana Ucrainei n-a pierdut în ultimele 21 de jocuri acasă) n-a contat în Ligă, dovadă că în 2013 "minerii" n-au bătut pe nimeni, făcînd 3 remize la rînd, 2-2 cu Dortmund, 1-1 cu United, 0-0 cu Bayer.

Totuşi, Srna vrea să schimbe trendul şi să repete victoria cu Real Sociedad în retur. "Le promit fanilor că ne vom da viaţa pentru a învinge. Fanii noştri merită asta. Sper să avem însă parte de un arbitraj corect, nu ca la Leverkusen şi cu Manchester, cînd nu am primit un penalty. Au fost meciuri în care greşelile au influenţat rezultatul", a declarat căpitanul, care azi va ajunge la meciul 400 pentru Şahtior.

400 de zile au trecut de la ultimul triumf reuşit de Şahtior în Ligă la Doneţk, 2-1 cu Chelsea, în sezonul trecut, în care a şi cîştigat grupa.

"Avem probabil cea mai bună tînără linie ofensivă din Ligă şi sînt încrezător că o vom bate pe Sociedad. Sper ca şi norocul să-şi întoarcă faţa către noi" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  27 Noiembrie 2013, 11:13

Dupa articolul maestrului GSP-ist si dupa o matematica simpla ar iesi ca in aceasta grupa sunt 5 echipe: Sahtior, United, Leverkusen, Real Sociedad si Dortmund care ar fi facut un 2-2 cu Sahtior!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează