INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

„A fost o tortură” » Jurgen Klopp, mărturie tulburătoare înainte de Liverpool - Real Madrid: „E ceva de învățat de la ei”

Jurgen Klopp a prefațat meciul dintre Liverpool și Real Madrid. Foto: Imago Images
Jurgen Klopp a prefațat meciul dintre Liverpool și Real Madrid. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2023 17:19 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 17:50

Jurgen Klopp (55 de ani), managerul lui Liverpool, a susținut luni o conferință de presă în care a prefațat meciul dintre Liverpool și Real Madrid din „optimile” Ligii Campionilor. Istvan Kovacs va conduce la centru superduelul din această seară. 

  • Liverpool - Real Madrid se joacă marți, 21 februarie, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro
  • Returul se va juca pe data de 15 martie, în Spania, la Madrid, liveTEXT pe GSP.ro

Tehnicianul german, care a câştigat Champions League cu Liverpool, în sezonul 2018/19, spune că echipa lui „trebuie să facă două supermeciuri pentru a o elimina pe Real Madrid din competiție”.

Se pregătește ceva? Lionel Messi, surprins la Barcelona!
APARIȚIE
Se pregătește ceva? Lionel Messi, surprins la Barcelona!

Jurgen Klopp: „Liverpool trebuie să joace două supermeciuri pentru a o elimina pe Real Madrid”

A fost o lună ianuarie nefastă pentru Liverpool, care a obținut doar un singur punct în trei meciuri de Premier League. Însă, „cormoranii” sunt în revenire de formă și vor aborda cu un moral bun meciul contra lui Real Madrid, după două victorii consecutive în campionat (două rezultate de 2-0 reușite cu Everton, respectiv Newcastle).

„Mă bucur foarte mult că jucăm acest meci acum. Dacă ar fi avut loc acum patru săptămâni, ar fi fost altfel. Viața este o chestiune de sincronizare. Poate că ne-am găsit ritmul la timp. Sperăm să ne bazăm pe asta, dar acum trebuie să jucăm două supermeciuri”, a declarat Klopp, potrivit BBC.

Jurgen Klopp a revăzut finala cu Real Madrid: „A fost o tortură”

Liverpool și Real Madrid, finalistele sezonului trecut din Liga Campionilor, se înfruntă acum în optimi. Iar partida va fi condusă de Istvan Kovacs.

„Am revăzut finala cu Real Madrid de anul trect în acest weekend și mi-am dat seama de ce nu am câștigat-o. A fost o tortură! Am făcut un meci bun, puteam să câștigăm, dar ei au marcat golul decisiv. S-a văzut experiența lor, ei nu își pierd încrederea aproape deloc, cred în șansa lor până la final. Asta este ceea ce poți învăța de la ei. Suntem echipe diferite. Vom vedea cine merge mai departe”, a spus Klopp.

Este unul dintre cele mai mari meciuri ale sezonului și va fi un duel de top. Dacă nu jucăm la cel mai înalt nivel, nu avem nicio șansă. Real Madrid nu trebuie să joace la cel mai bun nivel pentru a avea o șansă

- Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool

Jurgen Klopp: „Există o șansă ca Darwin Nunez să joace”

Klopp speră că se va putea baza și pe atacantul Darwin Nunez, care s-a accidentat la umăr în victoria de sâmbătă, 2-0 cu Newcastle: „Există o șansă să joace. Trebuie să vedem dacă va face față durerii”.

11 goluria marcat Darwin Nunez în toate competițiile de când Liverpool l-a transferat de la Benfica

Real Madrid, lovitură înaintea meciului cu Liverpool, din Liga Campionilor

Campioana en titre a Europei, Real Madrid, s-ar putea prezenta fără 3 jucători importanți.

Karim Benzema (35 de ani), Toni Kroos (33 de ani) și Aurelien Tchouameni (23 de ani) sunt incerți pentru partida contra „cormoranilor”, scriu spaniolii de la AS.

„Fără Kroos și Tchouameni suntem obligați să facem schimbări pe care nu le-am fi dorit. Dar nu mă deranjează pentru că există un sentiment bun la echipă. Am jucat bine fără ei în trecut, iar cei care au intrat s-au descurcat bine și avem încredere în ei”, a declarat Ancelotti.

Citește și:

Lazio vine la meciul cu CFR Cluj fără cel mai titrat jucător din lot

PSG i-a găsit înlocuitor lui Christophe Galtier » Ce plan au pus la cale oficialii parizienilor

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  21 Februarie 2023, 18:00

Minuni s-au mai vazut,dar ghinionul lui Liverpool este ca joaca al returul in deplasare. De ceva vreme echipa nu mai stie sa se apere,iar in atac rateaza 2-3 ocazii imense pe meci. Sa speram ca ii vor prinde pe spanioli intr-o pasa proasta diseara. Am vazut cat a contat plecarea lui Sadio Mane si apoi accidentarile lui Luis Diaz si Diogo Jota. Sa nu mai spun de mijloc,unde este folosit pustiul Bajcetic,care de la echipa U18 a sarit direct in focul Premier League si Champions League.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează