INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA - ZENIT 0-0

Kannunikov: "Portarul Unirii e foarte bun, a scos incredibil!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Atacantul lui Zenit, Maxim Kanunnikov, vorbeşte despre importanţa returului cu Unirea Urziceni şi mărturiseşte că Champions League este visul fiecărui jucător al liderului din Rusia.

"Există o diferenţă între campionat şi Liga Campionilor, însă tot trebuia să batem azi. Portarul lor a fost foarte bun, a reuşit nişte parade incredibile. Meciul s-a jucat tare, a trebuit să ne luptăm pentru fiecare minge.

Să vedem ce va fi la Sankt Petersburg, noi vom intra pe teren hotărîţi să învingem şi să ne calificăm. Ne luptăm pentru victorie şi cred că Champions League este obiectivul pe care fiecare dintre colegii mei trebuie să şi-l impună", a spus Kanunnikov.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (9)
flafy
flafy  •  28 Iulie 2010, 14:42

este un portar foarte bun este si tanar si pana la urma este cel mai bun portar din campionatul romanesc nu se va transfera chiar pe 10 mil cum zice unu p aici dar cu 5 mil ar putea sa se transfere si nu zic ca nu se poate transfera cu 10 mil ca nu e portar bun dar campionatul romanesc este unul slab

lucell
lucell  •  28 Iulie 2010, 13:28

lumea A ras , scuze

lucell
lucell  •  28 Iulie 2010, 13:28
Postat de werder_fan pe 28 Iulie 2010, 11:18

bun portar. PS: unde sunt mesajele de la articolul cu B1 TV?

lol...pai toata lumea au ras DE GSP nu de b1tv , aia au incercat si ei tot respectul! n`ai cu cine aici la gsp... 0 barati toti

Vezi toate comentariile (9)
Comentează