INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CITY - REAL 4-3

Ce meci au văzut englezii? Nota primită de Istvan Kovacs: „A părut aspru. Dar acestea sunt regulile moderne”

Istvan Kovacs, foto: Imago +30   FOTO
Istvan Kovacs, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 10:14 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 10:21

Martin Samuel, unul dintre cei mai valoroși jurnaliști sportivi britanici, care îl apreciase pe Istvan Kovacs după Manchester City - Atletico (1-0) pentru că rezistase insistentelor cereri de penalty ale gazdelor, a comentat în Daily Mail și semifinala de marți seară, 4-3 pentru City cu Real

Nu putea scăpa cele două deciziile luate de „centralul” român. 

Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs! + Doi foști mari arbitri s-au înclinat în fața românului: „Dovadă de arbitraj extraordinar”
CITY - REAL 4-3
Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs! + Doi foști mari arbitri s-au înclinat în fața românului: „Dovadă de arbitraj extraordinar”

„Trecuseră 74 de minute când Zincenko a fost răsturnat spectaculos la marginea careului. Jucătorii Madridului au văzut faultul și unii s-au oprit. Nu toți. A fost agitație în jurul lui Silva, care a pătruns în careu cu mingea la picior. De-abia atunci au realizat că românul Istvan Kovacs lăsase avantaj. 

Printre cei care se opriseră a fost și portarul Courtois. De-abia s-a mișcat la șutul lui Silva. Kovacs arăta cu fermitate că a fost un gol corect”, a scris Samuel.

Despre faza de 11 metri, aceasta a mai scris: „Când Laporte a vrut să îndepărteze mingea la o centrare, balonul i-a șters capul și apoi mâna întinsă. Penalty pentru Kovacs. A părut aspru. Gestul lui Laporte a fost accidental, de neevitat. Dar acestea sunt regulile moderne”.

Istvan Kovacs, doar nota 5 în Daily Mail

Dacă un fost arbitru, Mark Clattenburg, l-a remarcat pe Kovacs, iar Martin Samuel a acceptat că arbitrul luase hotărârile corecte, „chiar dacă a părut aspru la penalty”, un alt jurnalist englez, Jack Gaughan, care a dat notele meciului pentru Daily Mail, l-a criticat pe „central”: 

„Nu a fost în vârful meciului. Unele decizii ciudate pentru ambele echipe”. Și notă mică. 5. La fel ca Ederson (City) și Alaba (Real). Considerat MVP, chiar dacă UEFA l-a ales omul partidei pe Bernardo Silva, Gaughan l-a răsplătit cu 9 pe Kevin De Bruyne.

Manchester City - Real Madrid / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Manchester City - Real Madrid / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Manchester City - Real Madrid / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Manchester City - Real Madrid / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Manchester City - Real Madrid / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+26 FOTO

Citește și: 

Istvan Kovacs, în centrul atenției la Manchester City - Real Madrid » Toate camerele au fost pe arbitrul român: „E coautor la gol! Se vede Qatarul!”

Istvan Kovacs și-a arătat clasa în semifinala City - Real » 5 momente gestionate perfect: „Lecție de arbitraj, așa se conduce un astfel de meci!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (35)
caminero
caminero  •  27 Aprilie 2022, 19:01
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 27 Aprilie 2022, 12:56

Nu poți folosi cuvântul ăla....E ascociat cu adidașii gigiștilor și atunci se cenzurează...

Păi pentru ei scrisesem :) să priceapă neuronu' ...

mihaiviteazul
mihaiviteazul  •  27 Aprilie 2022, 17:51
Postat de Sorin Sfetcovici pe 27 Aprilie 2022, 13:37

Așa arată rasismul. Nu la ei se împușcă lumea după culoare? Nu ei îngenunchează? Or fi ei bogați dar au limitele lor. De rasiști dau notele astea

Coane, nu toți care vorbesc engleza sunt englezi, ia o pauză și informează-te, prin UK nu prea se face tir la om ca în USA…

1551245158528891
Adrian Pecineagu  •  27 Aprilie 2022, 17:31

Rau am mai ajuns, jumatate din articole comenteaza un arbitraj decent efectuat de un conational, despre sansele acestuia de a ajunge la CM. Aceasta stare de lucruri ne indica starea sportului romanesc. Vom trai din amintiri,ne vom da cu parerea despre niste anonimi care acum 20 de ani, erau la rubrica fapt divers,aceasta este o parere personala

Vezi toate comentariile (35)
Comentează