INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MERCATO

Culisele afacerii Kylian Mbappe! Principalul subiect de mercato! » Oferta lui Real. Și un avertisment! + Reacția Parisului!

Kylian Mbappe are 233 de goluri în 282 de meciuri la PSG Foto: Guliver/GettyImages
Kylian Mbappe are 233 de goluri în 282 de meciuri la PSG Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 30 decembrie 2023 13:55 / Actualizat sambata, 30 decembrie 2023 14:54

Kylian Mbappe, 25 de ani, intră de la 1 ianuarie în ultimele șase luni la PSG și poate semna un precontract cu oricine pentru a se transfera gratis la 1 iulie 2024. 

Real Madrid îi oferă un bonus de 130 de milioane de euro și un salariu anual net de 26 de milioane. Dar îi dă ultimatum: „Acum sau niciodată”. Oficialii clubului parizian sunt însă optimiști că atacantul va prelungi încă o dată!

A jucat în Serie A, acum cultivă canabis
italia
A jucat în Serie A, acum cultivă canabis

De doi ani, Kylian Mbappe e cel mai discutat nume pe piața transferurilor. Pleacă de la PSG și semnează cu Real Madrid? Aceasta e întrebarea pe care și-o pun toți specialiștii în mercato.

Numai despre Kylian Mbappe s-a discutat în ultimii doi ani

Căpitanul Franței, 25 de ani, a fost aproape de o mutare spectaculoasă în 2021, la clubul blanco, pentru 180 de milioane de euro.

La fel, în primăvara lui 2022, când și-a prelungit neașteptat acordul, într-un moment în care toată lumea îl vedea deja pe „Santiago Bernabeu".

În vara trecută, din nou show la Paris, cu faimosul atacant exclus temporar din lotul roș-albaștrilor. Conflictul s-a aplanat însă și Mbappe a continuat lângă Eiffel.

Kylian Mbappe, totul se negociază pe axa Paris-Madrid. Nu Liverpool, nu Manchester

Ce se va întâmpla acum? De luni, 1 ianuarie, Kylian intră în ultimele șase luni la PSG și poate parafa un precontract cu oricine pentru a se transfera gratis pe 1 iulie 2024. Nu există prea multe variante.

Jurgen Klopp a negat că superjucătorul francez ar putea ajunge la Liverpool, „Nicio șansă, absolut nicio șansă. Îmi pare rău că ucid această idee", urmat de Pep Guardiola: „Manchester City nu îl vrea pe Kylian Mbappe, pentru că toată lumea știe unde vrea să meargă".

Totul se negociază pe axa Paris-Madrid. Prelungește încă un sezon pe "Parc des Princes", 2024-2025, sau acceptă oferta grupării sugerate clar de Guardiola, Real!

Florentino Perez a păstrat o relație directă cu Kylian Mbappe. Nu mai acceptă întârzieri!

The Athletic susține că Florentino Perez, președintele blanco, a rămas fan Mbappe, are o relație bună cu el, discutând direct, nu neapărat prin intermediul mamei și agentului Fayza Lamari ori al avocatei Delphine Verheyden. 

În același timp, Kylian a păstrat legătura cu unii jucători ai Madridului, mai ales cu Vinicius.

Marca face o diferență. Perez continuă să-l vrea la Real, dar nu mai acceptă nicio întârziere. Îl va contacta în prima săptămână a lui ianuarie și așteaptă un răspuns limpede: se transferă sau nu la Madrid. 

180de milioane de euro este cota actuală a lui Kylian Mbappe, potrivit Transfermarkt. În 2018-2019, a valorat 200 de milioane!

A păstrat aceeași propunere, ca în mai 2022: salariu anual net de 26 de milioane de euro și bonus la semnătură de 130 de milioane!

Cotidianul iberic a mai precizat ceva: aceasta va fi ultima șansă a lui Mbappe de a juca pe „Bernabeu". Acum sau niciodată!

Optimism la PSG. Pe „Parc des Princes” se așteaptă prelungirea lui Kylian Mbappe

În ediția sa de astăzi, 30 decembrie, L'Equipe a ieșit cu Mbappe pe prima pagină, dezvăluind optimismul din tabăra lui PSG.

 Surse din interiorul clubului, apropiate de președintele Nasser Al-Khelaifi, prezintă o situație senină, cei mai mulți oficiali parizieni sperând că faimosul număr 7 va prelungi și va evolua în „Parc" și dincolo de vara lui 2024.

21de goluri și două assisturi a reușit Kylian Mbappe în 22 de meciuri jucate în acest sezon la Paris Saint-Germain în toate competițiile

Kylian a fost tăcut în ultima vreme, nu a mai zis nimic. Întrebat pe 17 noiembrie (când era în cantonamentul naționalei) despre viitorul său la club, el a refuzat să răspundă: „Dacă vreți, veniți la centrul sportiv al lui PSG, puneți întrebarea și eu vă voi spune ce cred, dacă voi fi la conferință". De atunci, nu a mai apărut la nicio conferință.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Toată Italia vorbește de Radu Drăgușin: Gazzetta și Corriere l-au ales MVP » Antrenorul Gilardino: „Îl masacrez!” + Jucătorul confirmă: „Vom ajunge la un acord cu Genoa”
STRANIERI
Toată Italia vorbește de Radu Drăgușin: Gazzetta și Corriere l-au ales MVP » Antrenorul Gilardino: „Îl masacrez!” + Jucătorul confirmă: „Vom ajunge la un acord cu Genoa”
Fabrizio Romano, un nou anunț despre viitorul lui Radu Drăgușin: „A spus «Da»”
TRANSFER
Fabrizio Romano, un nou anunț despre viitorul lui Radu Drăgușin: „A spus «Da»”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează