INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - REAL MADRID 1-1

L-au lichidat pe Wikipedia! » Fanii Realului s-au răzbunat pe arbitrul meciului cu Manchester City

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 noiembrie 2012 23:08

Italianul Gianluca Rocchi le-a refuzat un penalty clar spaniolilor, la Ronaldo, şi le-a acordat unul dubios englezilor, cel din care Aguero a egalat


Ieri, pentru o scurtă perioadă de timp, e adevărat, arbitrul italian Gianluca Rocchi a fost un om mort. Pe Wikipedia, varianta de Spania, în dreptul său a stat scris: "A decedat la cîteva zile după ce a condus Manchester City - Real. Un suporter necunoscut l-a omorît pentru binele fotbalului".

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

A fost modul prin care fanii madrileni au ales să se răzbune pe Rocchi pentru gafele de miercuri seară. Greşeli în urma cărora "galacticii" au pierdut orice şansă de a mai cîştiga grupa. Concret, un penalty clar, neacordat lui Ronaldo, la 1-0 pentru Real (65), şi altul dubios, dictat la un presupus fault comis de Arbeloa asupra lui Aguero (73).

Pe Arbeloa l-a şi eliminat atunci, arătîndu-i un al doilea "galben". Iar din lovitura de pedeapsă acordată, acelaşi Aguero a egalat la unu, provocîndu-le spaniolilor o gaură de două puncte în clasamentul grupei.

"Nu vorbesc despre arbitraj. Am mai fost pedepsit de UEFA şi nu vreau să risc"
Jose Mourinho, antrenor Real

De nota 5
Cotidianul As, apropiat Realului, a scris ieri că "Rocchi e fan Ovrebo", aluzie la norvegianul care a distrus o semifinală de Ligă în 2009, Chelsea - Barcelona (0-1). Dar nici presa engleză nu l-a iertat pe italian. Cotidianul Daily Mail i-a dat nota 5, reproşîndu-i "numeroasele decizii anapoda, ce i-au înfuriat pe «cetăţeni». Dar cea mai scandaloasă a fost chiar penalty-ul pe care li l-a oferit".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează