INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BARCELONA 4-0

Lupescu a apreciat jocul lui Bayern: ”Jos pălăria pentru Robben şi Ribery!”

Lupescu (indicat de săgeată), la doi paşi de Rummenigge // Foto: Reuters
Lupescu (indicat de săgeată), la doi paşi de Rummenigge // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 aprilie 2013 01:49

Directorul tehnic al UEFA, Ionuţ Lupescu, a urmărit marşul nemţilor de lîngă Rummenigge, directorul executiv al lui Bayern. VIDEO: Vezi AICI fazele meciului Bayern - Barca 4-0!

Ionuţ Lupescu a asistat din tribună la triumful bavarezilor şi urmează să întocmească raportul tehnic al meciului pentru UEFA: "A dat roade modul lui Heynckes de a pregăti partida, care a fost o victorie a grupului. Toată lumea a muncit enorm, au făcut faza de apărare fără greşeală. Ribery şi Robben ajungeau la un moment dat chiar şi fundaşi laterali, iar peste cinci secunde urcau şi puneau presiune în ofensivă. Jos pălăria! Iar Martinez şi Schweinsteiger au anulat jocul obişnuit al spaniolilor de a apărea între linii şi a crea situaţii-surpriză, blocînd orice încercare de acest gen a Barcei. Scorul e dezastruos pentru oaspeţi numai la prima vedere, dar pentru cineva care a urmărit întîlnirea e un rezultat absolut meritat".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fostul internaţional nu crede însă în finalul erei Barcelona: "Sigur, e greu de crezut că mai pot întoarce scorul săptămîna viitoare, dar n-aş spune că e sfîrşitul unei epoci. Vor lua titlul în Spania, iar de la anul o s-o ia de la capăt în Champions League".

"A fost una dintre cele mai slabe seri pentru Messi, dar asta şi fiindcă n-a putut fi pus în valoare din cauza jocului lui Bayern" (Ionuţ Lupescu, director tehnic UEFA)

REACŢII DIN PRESA EUROPEANĂ:

BILD, cotidian german
"Gigantic! Incredibil! Bayern a ridiculizat-o pe Barcelona. Messi al lui Bayern a fost Muller"

GAZZETTA DELLO SPORT, cotidian Italian
"Bayern uber alles! Barcelona distrusă. Simfonia germană i-a scufundat pe spanioli: 4-0"

MARCA, cotidian spaniol
"Dezastru istoric. Cea mai bună echipă a Europei a fost doar o umbră. Messi a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din carieră"

AS, cotidian spaniol
" Barcelona - sfîrşitul unei ere. Catastrofa e totală. Bayern a trecut peste ea ca o furtună"

 

VREI SĂ MERGI LA BARCELONA - BAYERN? VEZI AICI CUM!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  01 Iunie 2013, 06:50

sigur ca robben si ribery constituie bomboanele pe coliva bavareza, insa nu trebuie uitat ca o coliva are mult mai multe boabe de grau, iar alea sunt mai grele decat serpuirile celor doi pitici de pe margini.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează