INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - ATLETICO MADRID 1-0

Pep Guardiola, dialog spectaculos cu o jurnalistă după City - Atletico: „Asta mi-a spus tata”

Pep Guardiola (foto: Imago)
Pep Guardiola (foto: Imago)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 10:54 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 13:29

După Manchester City – Aletico Madrid 1-0, Pep Guardiola, managerul englezilor a avut un dialog inedit cu o jurnalistă.

La conferința de presă de la finalul partidei, tehnicianul a oferit o replică amuzantă în timpul dialogului avut cu Silvia Barba, reporter la televiziunea spaniol TVE.

Simeone, după meciul cu City, în care Atletico Madrid nu a șutat la poartă: „Nu ne e rușine” » Guardiola: „Au jucat 5-5-0”
MANCHESTER CITY - ATLETICO MADRID 1-0
Simeone, după meciul cu City, în care Atletico Madrid nu a șutat la poartă: „Nu ne e rușine” » Guardiola: „Au jucat 5-5-0”

Pep Guardiola, dialog spectaculos cu o jurnalistă după City - Atletico

Pep Guardiola, dialog spectaculos cu o jurnalistă după City - Atletico: „Asta mi-a spus tata”
Guardiola și jurnalista Silvia Barba

Silvia Barba: „Poate că eu sunt puțin mai romantică decât colegii mei... Acum câteva zile l-am întrebat pe tatăl meu «Pentru tine, cine e cel mai important jucător de la City?». El mi-a zis «Să nu cazi în capcana asta. Jucătorii sunt jucători, dar cel mai important de la City e Pep Guardiola”
Pep Guardiola: „Cine a spus asta?”

Silvia Barba: „Tatăl meu”
Pep Guardiola: „Tatăl tău... (n.r. - râde). Să-l îmbrățișezi din partea mea”

Silvia Barba: „Ține cu Real Madrid. Îmi pare rău”
Pep Guardiola: „Tocmai de aceea să-l îmbrățișezi”😄

Silvia Barba: „Există ideea că Guardiola este un vizionar al unui fotbal pe care-l practică acum și Barcelona lui Xavi și naționala Spaniei și toate triumfă? Credeți că sunteți unul dintre cei mai mari și că trebuie să-i dau dreptate tatălui meu?”

Pep Guardiola: „Mi-ar plăcea să-i dau dreptate tatălui tău, dar nu eu am inventat fotbalul. Să citești o carte a lui Marti Perarnau care vorbește despre evoluția fotbalului. Ceea ce facem noi o făceau alții în preistorie. Îmi pare rău să-l contrazic pe tatăl tău. Nu eu marchez, nu eu apăr penalty-uri. Ar fi bine să fiu atât de important. Dar, da, sunt un antrenor foarte bun. Asta da”

Ce a spus Pep Guardiola după Manchester City - Atletico Madrid

„Intuiam că vor juca un 5-3-2, dar ei au jucat 5-5. E greu să ataci când adversarul joaca în sistemul 5-5. Așa a fost din preistorie, așa e azi și așa va fi peste o mie de ani. Nu ai spații. Cei de la Atletico sunt foarte buni în ceea ce fac. Au mulți ani împreună. Nu ne așteptam să terminăm cu 3-0 sau 4-0. Știam cu cine ne duelăm. Primesc puține goluri.

A fost un joc dificil. Au jucat cu 5 fundași și 5 mijlocași în mare parte din meci. Acest rezultat e unul dur pentru Atletico. Returul va fi un test bun pentru noi. Cred că meciul de la Madrid va semăna cu ultimele 20 de minute din acest meci”, a declarat Guardiola, potrivit Marca.

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Mahrez la Manchester City

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Koke, replică pentru Guardiola după City - Atletico » Ce declarație l-a deranjat pe mijlocaș

Bornă negativă atinsă de Atletico Madrid, în meciul cu Manchester City » Premieră cu Diego Simeone pe bancă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
824198750992033
Tiberiu Nagy  •  06 Aprilie 2022, 17:11

Pep rade , dar nu e rasul lui ... Klopp ii sufla in ceafa si se vede pe el iritarea si teama ca lucrurile nu vor iesi bine deloc !

popicoo
popicoo  •  06 Aprilie 2022, 14:35
Postat de chinese_democracy pe 06 Aprilie 2022, 12:50

La cati bani a cheltuit ... ar fi fost ciudat sa si faca antijoc. Au cheltuit numai pe fundasi cat altii pe o echipa campioana. Petrodolarii se pare ca totusi te fac mare antrenor. Scot din poveste Bayern, ca aia sunt un fel de PSG in Franta, joaca singuri ...

Colega, Bayern este singura sănătoasă financiar dintre cele mari. Și asta este valabilă de vreo 15 ani. Și va mai fi valabilă. Este cam singurul club mare care are oameni serioși în conducere, nu mercenari!

leu.mr
leu.mr  •  06 Aprilie 2022, 14:12

Cind a ajuns si el in finala UCL cu City a pierdut-o fiindca s-a trezit sa faca experimente si a dat peste cap toata echipa ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează