INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BORDEAUX 1-2

Maurizio Trombetta: “Am pierdut iar din faze fixe“

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2008 00:00

Trombetta a părut resemnat la conferinţa de presă, complimentîndu-i pe învingători


Maurizio Trombetta are o explicaţie logică pentru evoluţia din meciul de ieri: Bordeaux are experienţă europeană faţă de CFR, care joacă în premieră în Ligă. "Nu ne-am temut de Bordeaux, ştiam despre cine e  vorba. Dar sînt totuşi pe locul 2 în Franţa, nu joacă pentru prima dată în Champions League...  Au jucători deosebiţi şi formează o echipă puternică", a spus italianul. Tehnicianul lui CFR e nemulţumit de modul prin care Bordeaux a reuşit să înscrie: "A fost o partidă deosebit de importantă, iar noi am luat din nou două goluri din faze fixe. Mă îngrijorează asta. Sînt mulţumit însă de dorinţa şi dăruirea jucătorilor mei, de care au dat dovadă pînă în ultimul minut".  ;)

Antrenorul se gîndeşte îngrijorat la viitor, avînd doi dintre apărătorii săi accidentaţi şi înlocuiţi în decurs de 15 minute: "Tony s-a accidentat la genunchi, iar De Sousa are o leziune nazală, poate chiar fractură. Sînt doi apărători deosebit de importanţi, care probabil nu vor fi apţi în următoarea perioadă".

 

"E uşor să faci greşeli atunci cînd trebuie să recuperezi teren. Pe de altă parte, jucăm multe, multe meciuri. Toate de înalt nivel! Nu e uşor să cîştigi mereu, mai ales că toate au fost extrem de importante. Ritmul este unul foarte ridicat"
MAURIZIO TROMBETTA, antrenor CFR Cluj

 
"Jucătorii mei au dat tot ce-au putut în această seară. Vreau totuşi mai mult de la ei. Mai sînt 6 puncte în joc, ne vom bate pentru ele" 
MAURIZIO TROMBETTA, antrenor CFR Cluj

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
 •  05 Noiembrie 2008, 12:45

sintem frustrati ca ne-a batut o echipa cotata de noi ca fiind sub nivelul lui roma sau celsea.aici e greseala tuturor. la masa bogatilor nu exista echipe mici.am dovedito chiar noi.si de aici putem trage concluzia ca cfr are sanse in continuare.sa joce fotbal si noi sa fim linga ei.succes baieti.

 •  05 Noiembrie 2008, 11:59

Cei care incearca sa faca ceva si nu reusesc, sunt infinit mai buni decat cei care NU FAC NIMIC si reusesc. Asa ca dinamovistilor, stelistilor, ciocu mic. Incercati sa faceti ceva, si atunci puteti comenta. Pana atunci... paaaa!

 •  05 Noiembrie 2008, 11:15

@The Truth Is Out There. Voi nu aveti fata nici de UEFA, ce va dati cu parerea catelusilor. Sunteti cel mai mizer club, la toate capitolele

Vezi toate comentariile (14)
Comentează