INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB 0-0

Mesajul lui Becali pentru Mirel Rădoi: "Îl aștept înapoi! O să fie rebel toată viața?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 00:15

FCSB și Sporting Lisabona au terminat la egalitate, 0-0, în turul play-off-ului Champions League. Returul va avea loc pe 23 august, la București, de la ora 21:45.

Gigi Becali, patronul echipei, a avut un mesaj pentru finul său, Mirel Rădoi, fost antrenor la FCSB, spunând că cei doi ar vrea se se împace.

"Pentru Mirel am un mesaj, dar o să-i spun între patru ochi, ca naș. Ce o să facă? O să fie răzvrătit toată viața? E rebel acum. Cât o să fie rebel? Trebuie să revină. Mai întâi să revină în familie și poate că după aceea îl pun și antrenor iar", a spus Becali la TV Digi Sport.

"Eu cred în continuare că Sporting are prima șansă. Are forța de a da gol la Bucureși. La retur va fi un plus de valoare prin revenirea lui Budescu. Totuși va fi un minus pe faza de apărare, pentru că Budescu nu are un aport mare pe faza defensivă" Mirel Rădoi

După ce și-a dat demisia din funcția de antrenor de la FCSB, în decembrie 2015, Mirel Rădoi l-a criticat în mai multe rânduri pe Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  16 August 2017, 14:34

Din pacate, Radoi il urmeaza pe tudorel stoica, astia nu sunt rebeli, sunt RANCIUNOSI...

valentinn10
valentinn10  •  16 August 2017, 01:05

Radoi e trecutul, azi vorbim de DICA. Bravo, bravo, bravo Dicane, FORTA STEAUA, SPERANTA ROMANIEI...nu aud ***, nu-s treji cainii?...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasglo
vasglo  •  16 August 2017, 00:52

Nea Gigi, lasa-l bre pe Tintin-Ratzoi in plata lui! Prazul din el miroase!..-:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează