INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - BAYERN 0-3 (ÎN TUR 0-4)

Messi refăcut, dar nu a jucat! Explicaţia antrenorului e şocantă: ”I-a fost teamă”

Messi jucase o jumătate de oră cu Bilbao, marcînd și un gol. Miercuri a privit de pe margine
Messi jucase o jumătate de oră cu Bilbao, marcînd și un gol. Miercuri a privit de pe margine

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 02 mai 2013 21:14

Vilanova susţine că argentinianul a avut ”o senzaţie stranie” încă de la meciul de sîmbătă, cu Bilbao, la gîndul că s-ar putea reaccidenta.

"Messi nu joacă împotriva lui Bayern!". Bomba a picat cu o oră înaintea returului de miercuri şi a făcut ravagii în vestiarul Barcelonei, după cum avea să mărturisească fundaşul Pique: "Vestea ne-a dat complet peste cap".

Explicaţii? Versiunea iniţială a clubului a fost că argentinianul "nu e complet refăcut de pe urma leziunii musculare suferite la bicepsul femural pe 2 aprilie. Şi s-a decis că e mai bine să fie menajat pentru campionat, ţinînd cont şi de eşecul categoric din tur, 0-4, foarte greu de remontat".

La conferinţa de presă de după meci, antrenorul Tito Vilanova a venit cu o poveste halucinantă: "Messi s-a simţit bine sîmbătă, cu Bilbao, dar la un moment dat a avut o senzaţie stranie. I s-a făcut teamă că s-ar putea reaccidenta". Teamă?

Ziarele catalane nici nu vor să audă! Iar El Mundo Deportivo avansează două ipoteze:
1. Medicii au apreciat greşit gravitatea leziunii
2. Planul recuperării atacantului argentinian a fost un eşec total

"Culmea e că nici acum nu se ştie exact ce are Messi de fapt!", notează acelaşi El Mundo, care critică secretomania clubului: "Cui a folosit?".

"Fiul meu n-avea ce căuta pe teren nici la Munchen. Nu era complet recuperat" (Jorge, tatăl lui Leo Messi)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
whitecollar
whitecollar  •  03 Mai 2013, 16:52

a ajuns si muc cel mic sef de vestiar. in loc sa puna osul la o victorie, cat de mica, sa joace macar o repriza, a stat la seminte pe margine... oricum, la cat e messi de retarded, el nici nu si-a dat seama ce se intampla cu bayern. el numara miei in gand ca doar-doar o adormi...

k-ras
k-ras  •  03 Mai 2013, 15:56
Postat de putregaiu pe 03 Mai 2013, 08:19

Messi e boss... n-a jucat pt ca el nu munceste de 1 Mai muncitoresc

El poate:)))))))))))))))

b0gdan_88
b0gdan_88  •  03 Mai 2013, 11:28
Postat de alextt pe 03 Mai 2013, 11:25

ciudat!!pana acum messi la fiecare accidentare se refacea in 2-3 zile maxim indiferent de gravitatea loviturii.acum sta de o luna aproape.dr fuentes e la inchisoare .nasol pt messi!!

Iara tu cu doctorul tau bai penibilule !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează