INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA H

Milan nu poate conta pe Cassano contra lui BATE (19:00, Dolce Sport 2) » Teamă şi mister

Cassano a fost introdus sîmbătă la Milan pentru ultimele 17 minute ale meciului cu Roma (3-2). FOTO Reuters
Cassano a fost introdus sîmbătă la Milan pentru ultimele 17 minute ale meciului cu Roma (3-2). FOTO Reuters

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 19:23

Atacantul e internat într-o clinică de neurologie, după ce sîmbătă seară a acuzat vertij, dificultăţi de vorbire şi tulburări de vedere. Un diagnostic încă n-a fost pus


Milan va juca diseară contra lui BATE Borisov cu gîndul la Antonio Cassano. Atacantului în vîrstă de 29 de ani i s-a făcut rău sîmbătă seară, la întoarcerea din deplasarea de la Roma (3-2), chiar după aterizarea pe aeroportul Malpensa. Acuza dificultăţi de vorbire, vertij cu pierderea orientării, vedere înceţoşată, oboseală pronunţată.

În zorii zilei de duminică, internaţionalul italian a fost internat la Policlinica din Milano, la secţia de neurologie, unde se află şi în prezent. I s-au făcut fel de fel de investigaţii. Inclusiv ieri a fost supus unor noi controale. Diagnosticul? Nimeni n-a reuşit să dea pînă acum un verdict, iar cum jucătorul a cerut discreţie, presa face deocamdată speculaţii.

Gazzetta dello Sport, de pildă, avansează posibilitatea unei ischemii temporare, generată de o scurtă întrerupere a irigării cu sînge a unei părţi a creierului. La rîndu-i, unul dintre specialiştii contactaţi de agenţia Ansa, Roberto Sterzi, are mai multe variante: "Poate fi vorba de un uşor accident vascular cerebral, provocat de o traumă suferită pe teren, sau despre un episod de hipoglicemie. Clar vom şti însă abia după ce toate analizele vor fi gata".

26 de aparţii a bifat pînă acum Cassano la Milan. El a semnat cu rossonerii un contract pe 3 ani şi jumătate în decembrie 2010

"Accidente din acestea fac parte din viaţă. Se pot întîmpla. Dar sînt sigur că Antonio îşi va reveni complet. E un tip puternic"
Adriano Galliani, administrator delegat AC Milan

E mai bine
Cassano şi-a revenit în cursul zilei de duminică. "Tocmai am vorbit cu el la telefon. Se simte deja mai bine, se deplasează singur şi şi-a recăpătat inclusiv umorul", a declarat ieri administratorul delegat al Milanului, Adriano Galliani. Însă pînă la clarificarea situaţiei sale, nimeni nu poate spune dacă şi cînd va reveni pe teren.

Gattuso nu vede cu stîngul
Cassano e al doilea jucător al Milanului care ajunge pe mîna medicilor neurologi. Mijlocaşul Rino Gattuso e şi acum indisponibil după ce, în septembrie, a suferit o pareză a celui de-al 6-lea nerv cranian. Nu vede cu ochiul stîng şi a trebuit să şi-l acopere, iar peste patru luni va afla dacă poate fi operat.

Clasament
1. Barcelona    3    2    1    0    9-2    7
2. AC Milan    3    2    1    0    6-2    7
3. Plzen    3    0    1    2    1-5    1
4. BATE    3    0    1    2    1-8    1
Ultimele etape: BATE - Plzen, Milan - FC Barcelona (23 noiembrie), FC Barcelona - BATE, Plzen - Milan (6 decembrie).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
46and2
46and2  •  01 Noiembrie 2011, 02:13

Amandoi au probleme neurologice. Abuzul de substante farmaceutice provoaca aceste probleme. 2+2= Doping?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close