INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Moment neaşteptat la şedinţa de pregătire a Stelei: Reghe a lăsat titularii la vedere! Cum ar putea arăta primul "11"

Kapetanos a jucat în echipa rezervelor la ședința de pregătire
Kapetanos a jucat în echipa rezervelor la ședința de pregătire

Articol de , - Publicat marti, 01 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 01 octombrie 2013 00:33

Antrenorul Stelei a împărţit lotul în două şi, în prezenţa jurnaliştilor, a indicat în mod clar care sînt cei 10 jucători de cîmp pe care îi va folosi din primul minut.

Pe o ploaie măruntă, dar deasă, Steaua a efectuat ieri dimineaţă antrenamentul oficial, nu şi ultimul, pentru marele meci cu Chelsea, din etapa a 2-a a Champions League.

Deşi, de regulă, la o astfel de şedinţă de pregătire, antrenorii nu numai că nu fac nimic tactic, dar nu lasă să se vadă nici măcar indicii în privinţa modului în care va fi alcătuit primul "11", Reghecampf a procedat fix invers.

Toţi titularii fără veste
A scos pe teren 20 de jucători de cîmp şi doi portari. Prima categorie a fost împărţită în două: zece îmbrăcaţi în fîşuri, ceilalţi zece avînd pe deasupra veste de culoare roşie.

Surpriza a fost că cei 10 sînt fix fotbaliştii care, probabil, vor forma echipa de start în această seară. Cei cu vestă, printre care Adrian Cristea, Varela, Neagu, Pîrvulescu, Filip, Iancu, sînt, practic, rezervele pentru diseară.

Kapetanos cu vestă, Piovaccari fără
Cum Reghe şi-a lăsat la vedere intenţia în vederea alcătuirii primului "11", a fost în mare parte rezovată, dacă nu intervine azi ceva, şi enigma referitoare la titularul postului de atacant, acolo unde persista singurul semn de întrebare.

Grecul Kapetanos, care a început din primul minut la Gelsenkirchen, cu Schalke, a purtat ieri vestă, ceea ce înseamnă că diseară va lua loc pe bancă. Italianul Piovaccari, cu o evoluţie foarte bună sîmbătă, împotriva celor de la ACS Poli, n-a purtat vestă, deci diseară e anunţat ca titular.

"Sper să-l recuperăm pe Pintilii pînă la ora meciului cu Chelsea. Şi Tănase acuză ceva probleme, încă mai are dureri, dar şi la el sînt şanse mari să joace" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Va fi greu pentru Steaua deoarece întîlneşte o echipă mare a Europei. În plus, e foarte dificil să piardă Chelsea două meciuri la rînd în Champions League" (Gică Hagi, fost jucător şi antrenor Steaua)

Titularii aleşi ieri de Reghecampf la antrenament
Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari

Rezervele de la antrenamentul de ieri
Niţă - Prepeliţă, Varela, D. Bratu (nu e pe lista UEFA), Pîrvulescu - Neagu, Filip - Iancu, Tatu, Ad. Cristea - Kapetanos

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Veste proastă: Pintilii s-a accidentat
Un eveniment petrecut în finalul antrenamentului de ieri i-ar putea da peste cap lui Reghecampf toate planurile pe care le-a făcut în perspectiva meciului de diseară. Pintilii a simţit dureri musculare şi a fost nevoit să plece mai devreme la cabine. Primul diagnostic: contractură.

Mijlocaşul a fost trecut imediat pe tratament intensiv şi, în funcţie de cum va reacţiona, inclusiv în această dimineaţă, cînd echipa mai are programat un antrenament scurt, se va lua decizia în privinţa folosirii. Dacă nu va putea evolua, atunci Filip îl va înlocui.

Tănase are dureri
În afara lui Pintilii, Tănase e un alt fotbalist care nu e sută la sută apt din punct de vedere medical. El a terminat "în picioare" şedinţa de ieri, dar s-a plîns din nou de dureri. Aproape sigur însă, va fi pe teren diseară din primul minut.


589168-clipboard01.jpg

 

589167-clipboard03.jpg

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
soextragpe
soextragpe  •  02 Octombrie 2013, 01:06

Un titlu retardat pentru o (ne)stire.

armion
armion  •  01 Octombrie 2013, 14:19

Astazi iar jucam pe ploaie Voi o face-ti iar de OAIE ! 0-2 !

ialcinbari
ialcinbari  •  01 Octombrie 2013, 13:06

demba ba numai este la chelsea. cum il treceti voi rezerva

Vezi toate comentariile (19)
Comentează