INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - FC BASEL 1-2

Mourinho dezvăluie slăbiciunile lui Chelsea: ”Cădem la prima lovitură”

Mourinho s-a lăudat că are
Mourinho s-a lăudat că are "ouă proaspete, tinere". Însă media de vîrstă a titularilor la 1-2 cu Basel a fost 27 de ani

Articol de - Publicat vineri, 20 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 20:19

Portughezul recunoaşte: ”Echipa mea n-are maturitatea ori personalitatea de a înfrunta cu succes momentele dificile”.

Lui Jose Mourinho nu-i stă în fire să-şi critice public jucătorii. Însă miercuri seară n-a mai rezistat. Cătrănit după 1-2 cu FC Basel, managerul lui Chelsea a dezvăluit un aspect de care Steaua ar putea profita pe 1 octombrie, în duelul de pe Naţional Arena.

"Trebuie să recunosc faptul că echipa mea n-are maturitatea ori personalitatea de a înfrunta cu succes momentele dificile. Cînd primeşte o lovitură, se clatină", a analizat tehnicianul portughez. După care a detaliat: "Împotriva lui Everton, week-endul trecut, am făcut un meci nemaipomenit. Pînă am primit gol".

Aceeaşi problemă a remarcat-o Mourinho şi contra elveţienilor. Chelsea a dominat, Oscar a deschis scorul şi apoi a fost la un pas de 2-0 (şut în transversală), "dar după ce am fost egalaţi ne-am pierdut. N-am ştiut să gestionăm situaţia".

Nu ştie să piardă
Mourinho i-a acuzat pe elveţieni că au simulat şi i-au provocat jucătorii: "După 2-1, au jucat inteligent. S-au dat loviţi ca să ne scoată din sărite". Vizat, Schar, care a avut nevoie de îngrijiri după ce a fost faultat de Ba.

Abramovici pune presiune
Patronul Roman Abramovici i-a băgat în şedinţă pe Mourinho şi pe jucători imediat după fluierul final. La ieşirea de la vestiare (foto, dreapta), figura miliardarului rus încă trăda dezamăgirea şi nedumerirea după şocul neaşteptat contra lui Basel.

"La Bucureşti trebuie neapărat să recuperăm cele 3 puncte pierdute cu Basel" (Jose Mourinho, manager Chelsea)

"Mă întreb: ce-i în capul lui Mourinho?! Schimbă prea des echipa şi relaţiile de joc suferă" (Jamie Redknapp, fost internaţional englez)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
monere1980
monere1980  •  20 Septembrie 2013, 23:07
Postat de ovidiu_3003 pe 20 Septembrie 2013, 13:36

Cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor stie cum se castiga un campionat si C.L. el este atent la tot si la toate ...la sfarsit va birui ...

pupi.nkurist cumva ovi?? Ca prea il lingi pe bourinho prin toate articolele. Ce-ar fi sa pui mana sa faci ceva constructiv cu timpul tau daca tot ai atat de mult, in loc sa plangi pe site-uri de can-can?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Septembrie 2013, 13:36

Cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor stie cum se castiga un campionat si C.L. el este atent la tot si la toate ...la sfarsit va birui ...

c7eric
c7eric  •  20 Septembrie 2013, 10:05

90% din echipa este aceeasi care anul trecut in primavara a indreptat tot dezastrul facut in toamna in toate competitiile... ce vorbim aici? Cere psihologi daca nu poti tu sa le gestionezi moralul si increderea, plus ca Lampard, Ivanovic, Cahil, David Luiz si Ashley Cole ( J.Terry daca ar fi jucat) nu par asa influentabili si slabi de inger in fata unui gol primit sau unui adversar care intra mai dur la ei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează