INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR, „OPTIMI”, RETUR

Neymar face totul pentru a juca împotriva Barcelonei » Sesiune dublă zilnic în camera hiperbarică pentru starul lui PSG!

Neymar
(foto: Guliver/Getty Images)
Neymar (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 12:06 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 20:16

Neymar stă minimum două ore pe zi cu masca de oxigen pe figură în această perioadă pentru accelerarea recuperării după leziunea suferită la aductori. Ținta: să joace miercuri, la returul cu Barcelona.

  • PSG - Barcelona se dispută miercuri, de la 22:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Digi 1, Telekom 1, Look Plus. În tur, francezii s-au impus cu 4-1

Într-un sezon devastat de accidentări, Neymar nu mai joacă din 10 februarie, de când s-a accidentat la aductori, în partida cu Caen, din Cupa Franței. A ratat cinci meciuri, inclusiv turul cu Barcelona, 4-1 pentru PSG pe 16 februarie, în „optimile” Ligii Campionilor.

Neymar vrea să joace returul cu Barcelona, în „optimile” Ligii Campionilor

Brazilianul face totul pentru a se recupera mai repede și a juca miercuri, în manșa secundă contra Barçei. Programul său include și o sesiune dublă de refacere acasă, în camera hiperbarică (pentru regenerarea musculaturii și accelerarea recuperării după ultima leziune). A dezvăluit chiar el, într-un material apărut pe pagina sa de internet. Postând și câteva poze, și cu masca de oxigen pe figură.

Neymar face totul pentru a juca împotriva Barcelonei » Sesiune dublă zilnic în camera hiperbarică pentru starul lui PSG!
foto: neymarjr.com

„Cu mai multă energie, corpul se recuperează mai repede”

Rafael Martini, fizioterapeutul lui Ney, a explicat că „în camera hiperbarică, pacientul respiră mai mult oxigen decât în situații de presiune atmosferică normală”. În consecință, acest surplus de oxigen din plămâni ajută la oxigenarea mai bună a sângelui și accentuează procesul de recuperare: „Cu mai multă energie, corpul se recuperează mai repede”.

Neymar face totul pentru a juca împotriva Barcelonei » Sesiune dublă zilnic în camera hiperbarică pentru starul lui PSG!
foto: neymarjr.com

Neymar folosește camera hiperbarică o dată pe zi în mod normal, timp de 90 de minute. Când este accidentat, de cel puțin două ori pe zi, câte 60 de minute, cu pauză de șase ore între ședințele de refacere.

18 meciuri (dintr-un total de 37)a jucat Neymar în acest sezon la PSG în toate competițiile

13 goluri și 6 assisturia reușit brazilianul pentru parizieni în actuala stagiune

Citește și alte știri despre Liga Campionilor:

Manchester City e de neoprit, dar Guardiola vede altă favorită la câștigarea Ligii: „Bayern are prima șansă”

Gasperini, atac furibund după Atalanta - Real Madrid 0-1: „Dacă vorbesc despre eliminare, UEFA mă suspendă două luni!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează