INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL

O rivală din Premier League se poate îmbogăți dacă Liverpool câștigă Liga Campionilor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 08:56

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor doborând o serie de bariere istorice, lucru care îi încântă pe șefii celor de la Southampton. "Sfinții" ar urma să primească 15 milioane de lire din clauze pentru un eventual triumf al "cormoranilor".

Southampton a devenit pepiniera celor de la Liverpool în ultimele sezoane. Cormoranii i-au adus de acolo pe Adam Llalana, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Sadio Mane și Virgil van Dijk pentru sume importante, dar conducerea "sfinților" nu s-a mulțumit cu atât. A mai strecurat câteva clauze speciale care îi pot îmbogăți.

194.000.000 de euroa plătit Liverpool pentru Llalana, Clyne, Lovren, Mane și van Dijk

În cazul în care Liverpol va triumfa în finala Ligii Campionilor de pe 26 mai, de la Kiev, împotriva lui Real Madrid, Southampton va primi suma adițională de 15 milioane de lire sterline.

Banii nu sunt o problemă pentru trupa lui Klopp, care a încasat până acum aproximativ 69 de milioane de lire sterline din drepturile TV și banii primiți de la UEFA pentru parcursul în actuala ediție a Ligii, anunță TheSun.

750.000 de lire este prima fiecărui jucător de la Liverpool pentru câștigarea Ligii Campionilor

Vezi și: 

VIDEO Klopp, protagonistul unui moment de excepție pe Olimpico: "Ceea ce s-a întâmplat la ora 00:19 este absolut fabulos!" :O

Lovitură financiară pentru LeBron James » Cum l-a îmbogățit calificarea lui Liverpool în finala Ligii Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
digei
digei  •  04 Mai 2018, 11:45

C'mon Reds!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close