INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - STROMSGODSET

Picnicul de miercuri seara » Champions League cu aer de Liga 1: Steaua a jucat fără galerie cu Stromsgodset

Puștii au suferit pentru favoriții lor +2   FOTO
Puștii au suferit pentru favoriții lor

Articol de , - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 23:22

Puţin peste 20.000 de fani a strîns Steaua aseară în tribune la debutul ei pe teren propriu în noul sezon european.

Laurenţiu Reghecampf pare că a luat cu el în Arabia şi o parte din fanii roş-albaştri. După ce la Supercupa cu Astra au fost doar 12.000 de spectatori, aseară campioana României a fost susţinută de aproximativ 22.000 de suporteri, la meciul de debut în noul sezon de Liga Campionilor.

Victoria din Norvegia, numele necunoscut al adversarului şi avertizarea meteorologică de furtună i-au ţinut pe mulţi stelişti acasă, în faţa televizorului. Iar cei care au venit s-au prezentat precum la o ieşire la iarbă verde, fără steaguri, fără fulare, şi au fost destul de tăcuţi pentru cea mai importantă competiţie intercluburi.

Fără galerie
Chiar dacă nu a umplut întotdeauna Arena Naţională, în mod normal peluzele au fost pline în ultimii doi ani, în competiţiile europene. De data aceasta, cele două galerii ale Stelei care ocupă sectoarele respective au absentat în număr mare, în total, la cele două peluze s-a strîns sub 3.000 de oameni.

Din acest motiv, atmosfera a avut de suferit. Dacă altădată, la prezentarea echipelor, numele adversarului era huiduit de întreg stadionului, acum acest lucru a trecut neobservat. Spectatorii s-au trezit abia după ce crainicul anunţase jumătate din echipa favoriţilor şi abia atunci au început să scandeze numele elevilor lui Gâlcă.

Nici startul meciului nu a animat atmosfera. Spectatorii de la cele două tribune au privit ca la teatru, iar cele două peluze s-au încurcat una pe cealaltă, reuşind rareori să se facă auzite. Cei 50 de fani ai lui Stromsgodset au profitat şi şi-au făcut simţită uneori prezenţa, dar şi ei au fost la fel de apatici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
tbone
tbone  •  24 Iulie 2014, 18:36
Postat de right_wing_resistance_romania pe 24 Iulie 2014, 12:12

Astia nu mai stiu cum sa instige? Inel;ul 1 din Peluza a II-a a fost aproape plin. Asta inseamna vreo 3500 + 1000 pe inelul 2 de oameni numai la noi. Au mai fost si cei de la Sud inca o mie....sunt vreo 5500 numai in peluze. Tirbuna a doua a fost la 80% din capacitate pe primele doua inele ceea ce inseamna ca pe stadion au fost vreo 30.000 de oameni. Cat despre Galerie.... Se pare ca cei din redactia GSP nu s-au prezentat nici la stadion si le-au luat fisc-ul TV-urile din cauza lui Voiculescu. In rezumatul de la Sport.ro se aud cantecele pe fundal foarte bine. 30.000 de oameni nu inseamna nimic, iar aceste mizerii de oameni indeparteaza lumea de stadion prin articolele astea idioate.

salut, spre deosebire de voi toti de aici eu cred ca sunt singurul care chiar a fost la meci, au fost ambele galerii, si sud si nord, nu au fost in numar foarte mare, au cantat tot meciul, crainicul a anuntat audienta la microfon, 11.600 de oameni au asistat la partida de ieri :) e totusi mijlocul lui iulie, lumea e in concedii...pt taranii de suporteri dinamovisti eternii frustrati, ghertoilor mai iesiti din casa, pe NA nu se intra cu seminte de la infiintare, dar voi nu prea ati avut ocazia sa jucati pe acolo, la cate meciuri europene joaca Dinam9 in urmatorii 4-5 ani o sa veniti doar in vizita la Steaua :)))

alone.against.all
alone.against.all  •  24 Iulie 2014, 14:53

suporteri de ocazie

choli
choli  •  24 Iulie 2014, 14:37
Postat de luciann pe 24 Iulie 2014, 14:12

Ce articol de tot rahhhàtul ca si jurnalistii care l-au scris! Cred ca sunt màìdanezi undercover!

pai chiar sunt :) zdreanta care l-a scris are pe contul de fbk la echipe favorite binam0 si real madrdid uite aici dovada s://www.facebook.com/iulia.elena.7528?fref=ts

Vezi toate comentariile (57)
Comentează