INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - FC PORTO, AZI, 21:45, TVR 1, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Porto joacă azi în Supercupa Europei cu Barcelona » Impresionat de Săpunaru

:rel:d:bm:GF2E6C61NK301
:rel:d:bm:GF2E6C61NK301

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 00:33

Guardiola îi acordă atenţie specială românului: ”E un fundaş dreapta complet, prezent în toate fazele jocului. L-am studiat pe multe casete şi mi-a lăsat o impresie excelentă”


Cele mai ofensive şi mai spectaculoase trupe ale stagiunii trecute deschid diseară marele bal al aristocraţilor Europei. Devenită deja o tradiţie, ultima vineri a lunii august aduce pe afişul de la Monte Carlo duelul pentru Supercupă. Iar ediţia 2011 anunţă o producţie de 5 stele, în ton cu tot ceea ce vezi şi poţi respira pe Coasta de Azur. Invincibila Barcelona împotriva deţinătoarei Europa League, Porto, în ciocnirea 100% iberică pentru primul trofeu continental al sezonului.

"Ne regăsim în ei"
Guardiola, proaspăt cîştigător al unui nou război în Spania cu Real, se teme însă de "dragoni" şi nu ascunde că şi i-ar dori pe cîţiva, pentru că "aleargă mult, atacă temeinic şi nu lasă nimic la voia întîmplării". Chiar şi pe Săpunaru, pe care l-a studiat: "Este un fundaş dreapta complet, prezent în toate fazele jocului. L-am văzut pe multe casete şi mi-a lăsat o impresie excelentă".

"Să ţinem mingea!"
Fostul rapidist are soluţia pentru a rezista campioanei Europei. A dezvăluit-o în O Jogo: "Dacă vom păstra posesia şi nu vom alerga după minge va fi bine. Ne va fi mult mai uşor. Trebuie să ne regăsim fotbalul nostru din sezonul trecut, apreciat de toată lumea şi despre care s-a spus că-i imediat după cel al Barcelonei. Să ne îmbunătăţim calitatea jocului şi concentrarea. Barca joacă la fel ca pe Playstation. Fotbalul este atît de simplu cînd îi vezi jucînd pe cei mai buni din lume! Dar dacă vom învinge Barcelona, atunci vom atinge cerul cu mîna", a explicat Săpunaru.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
valentin1981
valentin1981  •  26 August 2011, 18:31

pun pariu ca Guardiola a raspuns despre Sapunaru din politete , ca raspuns la o intrebare idioata specifica ziaristilor Romani : ati auzit de Mutu? de Hagi? ce parere aveti despre ..... Nadia , Transfagarasan , Tiriac , Nastase ...samd. ? "Va este teama de marele nostru jucator Sapunaruuuuuuuuu ?" :)

valentin1981
valentin1981  •  26 August 2011, 18:26

prea tare !!!!!!! Toata Spania si Catalunya tremura de teama bulelor lui Sapunaru !!!!!!!!!!!!! Guardiola nu stie cati inchizatori sa ii aloce marelui si temutului Sapunaru !!!!!!!!! 4? sau mai bine 5?????????? o sa fie infern la acest meci , Sapunaru o sa faca prapad pe stadion .... Poate doar inteligenta lui Guardiola care l-a curtat atat de magulitor sa diminueze pofta de joc a acestui extraterestru , va marca astfel doar 4-5 goluri Sapunaru .... :)

ovidiuzaharia
ovidiuzaharia  •  26 August 2011, 13:41

ne mandrim cu tine! cel mai mare rapidist din 90 incoace!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează