INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRENCIN - STEAUA 0-2

Portretul omului decisiv pentru Steaua la Trencin: ”Dă-mi ce mi-ai promis, iar eu voi da dublu înapoi!”

Hamroun a intrat aseară și a schimbat fața echipei
Hamroun a intrat aseară și a schimbat fața echipei

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 00:00

Hamroun este recomandat ca un tip de caracter, nu doar un fotbalist de calitate, de către Cristi Munteanu, cel ce l-a promovat la Oțelul Galați în primăvară.

Jugurtha Hamroun, 26 de ani, a fost eroul campioanei în Slovacia. De-abia intrat în locul lui Chipciu, algerianul a scos lovitura liberă din care Stanciu a marcat un eurogol, după care a fost letal din fața porții adverse. Cine este unul dintre oamenii decisivi de la Zilina?

"Domină orice vestiar"

"Are personalitate, este genul de fotbalist care în șase luni de la sosire domină orice vestiar. Mie mi-a zis cînd l-am adus în România, la Oțelul:«Dă-mi ce mi-ai promis, îți dau dublu înapoi, pe terenul de fotbal!». Este musulman, nu bea, nu fumează, este profesionist două sute la sută.

A înțeles că sînt probleme la Galați, iar după ce jucătorii n-au fost plătiți timp de trei luni, mi-a spus: «OK, înțeleg că sînt probleme, am vorbit și cu băieții, și cu antrenorii, sîntem o familie, joc în continuare pentru ei, pentru fotbal». Eu îmi mențin părerea, Hamroun este cel puțin de nivelul lui Chipciu", a comentat aseară pentru Gazeta Sporturilor Cristi Munteanu, numărul 1 executiv de la Oțelul.

Colegii: "E fotbalist"

Hamroun i-a impresionat și pe actualii săi colegi din Ghencea. "Este un tip OK, foarte deschis, are o personalitate puternică, ne poate ajuta pe teren la orice fază. Se vede și la antrenamente că este fotbalist. Nu doar că este tehnic, dar are și viteză de reacție", au comentat coechipierii mijlocașului.

5 idei ale eroului după meci:

  1. "Sper că nu va fi ultimul gol pentru Steaua. După ce-am marcat m-am gîndit la tata. M-a ajutat în multe momente din carieră, a fost mereu lîngă mine, la bine și la greu"
  2. "Dacă știu că nu pot da gol, nu mai intru pe teren! Nu mai jucasem pînă acum în Champions League, doar în Europa League, cu Guingamp, de aceea sînt fericit că am dat gol. E ceva fabulos"
  3. "Antrenorul mi-a zis că va avea nevoie de mine, că mă ia în calcule, s-a ținut de cuvînt. Ținta mea este să devin titular la Steaua, eu cred că-mi voi cîștiga locul în echipă"
  4. "Pot face chiar mai mult pentru echipă decît ceea ce s-a văzut pînă acum. Dacă stau să mă gîndesc, cred că trăiesc cele mai fericite zile ale vieții mele de fotbalist de pînă acum"
  5. "Avem șanse foarte mari să ne calificăm, dar trebuie să rămînem concentrați pentru că fotbalul e fotbal"

"Hamroun ne-a impresionat de la antrenamente. L-am întrebat dacă poate juca și a zis că 30 de minute rezistă fără probleme"
Massimo Pedrazzini, director tehnic Steaua

3.000 €a fost salariul lunar pe care Hamroun l-a avut pe malul Dunării

15.000 €pe lună este salariul actual al algerianului la Steaua

4 goluriîn 11 meciuri a marcat Hamroun pentru gălățeni în primăvară. Unul chiar în victoria de pe Național Arena, 2-1, cu actuala sa formație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
917354354952688
Marian Andrei  •  16 Iulie 2015, 01:42

Nu era Hamroun Steaua se bucura de 0-0 asa ee clar nimeni nu era in stare sa faca ceva.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 00:49

iti trebuie si foarte putin ca sa fi peste chipciu, foarte putin...!

856766554371128
Mircea Ordean  •  16 Iulie 2015, 00:14

NIMERESC UN COMENTARIU în presa sportivă... și fac ochii mai largi decît cepele: . „Aportul d-lui Hamroun la incredibilul savarsit aseara e incontestabil, dar in ciuda calitatilor/talentului, un jucator poate deveni indezirabil din cauza unei mentalitati indoielnice.Imi aminteste de dl Ahmed Hossam (Mido) care dupa un inceput promitator a clacat, in vestiar gratie unei foarfeci buclucase catapultate-n directia junelui Van der Vaart incident solutionat, multumita d-lui Chivu (capitan AFCA) impingandu-l pe antrenorul Koeman sa-i urgenteze exitul;)...” http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/portretul-omului-decisiv-pentru-steaua-la-trencin-da-mi-ce-mi-ai-promis-iar-eu-voi-da-dublu-inapoi-453912.html . Nu aș pureca fondul sportiv al ziselor, dar se simte de la ceva poște că omul nu e român. Și din stil, dar mai ales din respectul - fie și pentru un dătător cu piciorul în minge - decurgînd din apelativul „domnul”... . Dacă nu le vom ajunge curînd din urmă, e vorba de state unde se comunică așa, păi nu e nici o problemă.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează