INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - NAPOLI, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI 3, DOLCE 4, LIVESCORE PE GSP.RO

Rafa Benitez revine în Anglia după demisia de la Chelsea şi avertizează: "Voi cutremura Liga!"

Hamsik (prim-plan), căpitanul slovac ce dă forţă şi creaţie atacului napoletan // Foto: Guliver/GettyImages
Hamsik (prim-plan), căpitanul slovac ce dă forţă şi creaţie atacului napoletan // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 22:23

Întors în Anglia după demiterea de la Chelsea, Rafa Benitez lansează un avertisment: "Europa va fi cucerită de Napoli".

" Napoli n-a mai cîştigat o competiţie continentală de 24 de ani, de la Maradona. E vremea ca pasiunea pentru fotbal a acestui oraş extraordinar să fie din nou răsplătită". Rafa Benitez, un specialist în cupe europene, vrea o revanşă în faţa englezilor, după ce sezonul trecut a fost pus pe liber de Chelsea deşi tocmai cucerise Europa League.

"Sînt mîndru de ce am făcut la Chelsea, dar acolo n-am mai fost dorit, pentru a i se redeschide calea lui Mourinho. Nici o problemă! Un şut în fund, un pas înainte spre Napoli. Voi cutremura Liga cu noua mea echipă", a atras atenţia spaniolul în vîrstă de 53 de ani.

Rafa îl va înfrunta azi pe Wenger cu a 4-a echipă, după Valencia, Liverpool şi Chelsea. L-a întîlnit pe managerul lui Arsenal de patru ori în Ligă. Şi n-a pierdut niciodată: două victorii, două egaluri.

10 trofee a cucerit Benitez ca antrenor (4 europene: Cupa UEFA cu Valencia, Liga şi Supercupa cu Liverpool, EL cu Chelsea)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alexandru_p
alexandru_p  •  01 Octombrie 2013, 10:33
Postat de c7eric pe 01 Octombrie 2013, 09:47

Rafa Benitez a avut contract pe perioada determinata, nu a fost demis!

adevarul e la mijloc! contractul avea si clauza de prelungire ... daca performantele erau bune. acum, nu stiu ce inseamna pt abramovic performante bune, e cam greu sa'i ceri unui antrenor sa cucereasca UCL cand echipa ta joaca in EL (a fost scoasa din UCL de catre antrenorul celalalt). mai mult, personal mi se pare ca si in premiere league s'au descurcat onorabil de cand a venit "interimarul" benitez. nu sunt mare fan rafa (benitez, nadal, nici unul :)), nu stiu daca i se potrivea echipa chelsea si cred ca proiectul de la napoli este mult mai potrivit pentru el, dar cred ca i s'a comis o nedreptate (nu pt ca a fost dat afara ci pentru cum a fost primit si sustinut de suporteri!)

alcaloid
alcaloid  •  01 Octombrie 2013, 09:59

T. Jumatate este un idiot! Nume predestinat, isi foloseste doar jumatate din neuronul pe care il are. Daca in poza e Hamsik, atunci Ghesepeu este cel mai bun site de sport din Romania!

c7eric
c7eric  •  01 Octombrie 2013, 09:47

Rafa Benitez a avut contract pe perioada determinata, nu a fost demis!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close