INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Reacţia lui Lucescu » "L-am înjurat pe Raţ? Cine a putut scoate o asemenea minciună?"

Acesta a fost cel de-al 6-lea incident dintre Raţ şi Mircea Lucescu în ultimii doi ani şi jumătate
Foto: Cristi Preda
Acesta a fost cel de-al 6-lea incident dintre Raţ şi Mircea Lucescu în ultimii doi ani şi jumătate Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2011 13:13

UPDATE // Mircea Lucescu a putut fi contactat abia în această dimineaţă şi întrebat de incidentul cu Raţ. A refuzat să discute despre orice altceva în afară de faptul că l-ar fi înjurat pe fundaşul său: "Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o! Cum să-l înjur? Nu am făcut aşa ceva, nu-mi pot închipui cine a putut spune o asemenea minciună".

Martori oculari susţin că, după ce i-a strigat jucătorului: "Zi-le, mă, că am luat două goluri din cauza ta", antrenorul ar fi scăpat printre dinţi o insultă

Cînd pierzi un meci cu 5-1, chiar şi în faţa Barcelonei, totul explodează într-o echipă. Aşa s-a întîmplat şi la Şahtior, pe "Camp Nou". Iar Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ au fost în centrul vulcanului, aprinzînd din nou un conflict ce durează din noiembrie 2008.

La puţin timp după sfîrşitul partidei, vestiarul ucrainenilor clocotea. Antrenorul urla la jucători, reproşîndu-le mai multe greşeli făcute pe teren. Raţ nu era în cabină în acele momente, răspundea întrebărilor reporterului TVR la zona mixtă.

Uşa dată de perete, antrenorul furibund
La un moment dat, după zece minute de furie, producătorii TVR care îl aşteptau pe Lucescu pentru interviu au văzut uşa vestiarului deschizîndu-se brusc, iar tehnicianul a ieşit plin de nervi. Cînd l-a observat pe fundaşul stînga la microfon, iarăşi şi-a ieşit din fire, povestesc martori oculari.

A răbufnit. "Zi-le, mă, că am luat două goluri din cauza ta!", i-a strigat din spatele camerei, accentuînd apoi: "Să le spui asta!". Chiar dacă era atent la reporter, Raţ n-a ratat cuvintele dure ale antrenorului său. Era destul de aproape de el.

"Nu mai suport"
Iritat, dar încercînd să-şi ascundă supărarea, "tricolorul" a comentat ironic, în direct: "După cum a zis... Da, să se ştie în România că am luat două goluri din cauza mea... M-am săturat, sincer!".

Între timp, îndepărtîndu-se puţin, însă la fel de aprins, Lucescu ar fi scăpat printre dinţi, susţin cei aflaţi acolo: "Morţii mă-tii!". Pe jucător sau pe situaţia tensionată provocată de înfrîngere?

Aceleaşi surse dau şi reacţia lui Răzvan, imediat după interviu: "Iarăşi m-a făcut de rahat în direct! Nu e prima oară, s-au tot adunat. Nu mai suport". Şi a plecat bombănind.

Ieri, Gazeta a încercat să-i contacteze pe Mircea Lucescu şi pe Răzvan Raţ, dar nici unul nu a răspuns.


"Evident că sînt supărat pe Raţ. Greşelile lui ne-au costat două goluri. Nu se poate să baţi aşa un aut la trei metri, la golul patru, şi să te retragi cu Dani Alves pînă în careu"
Mircea Lucescu, antrenor Şahtior

"Mi-e greu să vorbesc despre ce s-a întîmplat cu nea Mircea. Nu ştiu dacă aceste critici ale antrenorului sînt cele mai obiective. M-am săturat să mă tot certe"
Răzvan Raţ, jucător Şahtior

"E de neînchipuit ce a făcut Mircea Lucescu, să-şi critice jucătorul în public!"
Loţi Boloni, antrenor Lens

"Lucescu a greşit"
Fost coechipier la echipa naţională şi chiar coleg de cameră cu Mircea Lucescu la lot, Loţi Boloni îl critică acum pe antrenorul lui Şahtior pentru ce s-a întîmplat după meciul cu Barcelona între el şi Raţ. "Lucescu m-a ajutat mereu cînd aveam o perioadă dificilă ca jucător, dar acum chiar a greşit. Asta demonstrează că şi noi, antrenorii, sîntem oameni. Nu sîntem capabili să ne stăpînim mereu".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (52)
brutusp
brutusp  •  08 Aprilie 2011, 21:37
Postat de steaua1986forever pe 08 Aprilie 2011, 09:07

Orice ar face....caracterul NU SE SCHIMBA.

Razvanel ar avea ce invata de la senior ce inseamna antrenoratul, in timp ce seniorul ar avea de invatat in ceea ce priveste diplomatia.... comportamentul lui a fost execrebil dupa meci. barca a fost NET superioara, iar Il Luce nu este capabil sa reconoasca. Real a luat 5 boabe si nu a reusit sa marcheze, asa ca Lucescu ar trebui sa fie mandru ca a dat un gol.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  08 Aprilie 2011, 21:00
Postat de bdgeorge pe 08 Aprilie 2011, 20:35

cind a ajunj Mucescu la Sahtior Rat era titular de un sezon jumatate acolo!!!

...iar Sahtior o echipa de mijlocul clasamentului,cunoscuta doar la ea in tara.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  08 Aprilie 2011, 20:58

Daca era Halagian il nimicea:).Ratule,nu mai suporti,da' nea Mircea te-a facut milionar...iar peste ani vei fii mandru ca ai fost umilit de cea mai buna echipa din toate timpurile.Macar vei avea ce povesti la nepoti.Si-ti vei cheltui milioanele impreuna cu ei,multumindu-i lui nea' Mircea ca ai cu ce-ti bucura nepotii;)

Vezi toate comentariile (52)
Comentează