INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - REAL MADRID, AZI, 21:45, DIGI SPORT 1, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO Real Madrid se confruntă cu infernul turc în acestă seară » Galeria celor de la Galatasaray e în Cartea Recordurilor! Echipe probabile

Jucătorii Realului s-au antrenat pe stadionul celor de la Beșiktaș

FOTO: Reuters
Jucătorii Realului s-au antrenat pe stadionul celor de la Beșiktaș FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 aprilie 2013 18:37

Real Madrid are un avantaj liniştitor în faţa celor de la Galatasaray, după victoria cu 3-0 obţinută în prima manşă din sfertul Ligii Campionilor. Returul se joacă la Istanbul, în această seară de la 21:45, în direct pe Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Madrilenii vor da piept cu infernul turc pe Turk Telekom Arena. Fanii celor de la Galatasaray sunt cei mai zgomotoşi din lume. Au atins 131 de decibeli, avînd în vedere că pragul de durere este stabilit la 120 de decibeli. Dacă ne gîndim că un concert rock atinge 120 de decibeli, iar un avion care decolează generează 140 de decibeli, e clar că jucătorii vor fi nevoiţi să facă eforturi pentru a comunica pe teren în această seară.

Performanţă care i-a trimis în Cartea Recordurilor pe suporterii turci s-a înregistrat pe 18 martie 2011, în derby-ul Galatasaray - Fenerbahce, pierdut de gazde cu 1-2.

Surpriza lui Mourinho din această seară ar putea fi Casillas, informează Marca. Ar fi primul său meci după 77 de zile de pauză, cauzate de o accidentare la mînă. Ramos şi Alonso sunt suspendaţi pentru acest meci, iar Pepe este incert. Presa spaniolă anticipează un cuplu de fundaşi centrali format din Varane şi Albiol.

La Galatasaray vor lipsi golgeterul Burak Yilmaz şi Nounkeu, ambii suspendaţi.

Echipele probabile conform Marca:

Galatasaray: Muslera - Eboue, G. Zan, S. Kaya, Riera - Altintop, Felipe Melo, Sneijder, S. Inan - Drogba, Bulut

Real Madrid: Diego López - Essien, Varane, Albiol, Coentrao - Khedira, Modric - Di María, Ozil, Cristiano Ronaldo - Benzema

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
c7eric
c7eric  •  09 Aprilie 2013, 20:00
Postat de vladb9 pe 09 Aprilie 2013, 19:44

hai frate crezi ca se mai sperie cineva de suporteri?au jucat nclasicuri cu barca avand 100 de mii de oameni in tribune

Spunea Balint la o emisiune ca unii antrenori care vin sa joace pe terenul celor de la Galata sau Fener nu-si lasau jucatorii sa intre pe teren la incalzirea dinaintea meciului sa nu fie demoralizati de corul de fluieraturi din tribune care dpdv al zgomotului nu se compara cu nimic prin restul Europei. Dar poate a exagerat.

vladb9
vladb9  •  09 Aprilie 2013, 19:44

hai frate crezi ca se mai sperie cineva de suporteri?au jucat nclasicuri cu barca avand 100 de mii de oameni in tribune

c7eric
c7eric  •  09 Aprilie 2013, 19:30

In infernul de pe Turk Telekom Arena, vom vedea care jucatori de la Real sunt fetite si care sunt barbati.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează