INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

Redknapp îşi admiră adversarul din "sferturile" Ligii: "Cine zice că Mourinho nu-i antrenor bun ori e gelos, ori delirează"

Harry Redknapp
Harry Redknapp

Articol de - Publicat vineri, 25 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 13:53

Managerul lui Tottenham crede că plecarea portughezului în toamna lui 2007 a afectat negativ Premier League


Harry Redknapp îl respectă foarte mult pe Mourinho. În interviul acordat în "The Sun", managerul lui Tottenham a mărturisit că plecarea portughezului de la Chelsea în septembrie 2007 a dăunat întrecerii din Premier League. "În ultimii patru ani, fotbalul englez a sărăcit fără Mourinho. Să ne pregătim să-l primim bine cînd se va întoarce. Sînt puţine cluburile ce-i pot satisface exigenţele. Poate doar Manchester United să-l ia, după ce se va retrage Ferguson, altele nu şi-l pot permite".

Redknapp şi-a periat adversarul din "sfertul" Ligii Campionilor cu Real Madrid: "Cine spune că Mourinho nu este un antrenor bun sau e gelos sau delirează. Este un om entuziat şi inteligent şi asta a demonstrat-o în toate ţările în care a lucrat".

Tehnicianul londonez a povestit şi un episod cu Mourinho din 2007, petrecut după ce Portsmouth, trupa pe care o pregătea atunci, a bătut-o pe Chelsea cu 2-1. "Am primit telefon de la o persoană ce s-a recomandat secundul lui Mourinho şi mi-a cerut adresa. A doua zi am găsit la uşă o sticlă de şampanie şi un bileţel cu textul 'Mulţumesc pentru rezultat, Jose". Meciul la care făcea referire Redknapp s-a jucat pe 7 aprilie 2007, dar nu i-a ajutat prea mult portughezului. Manchester Utd a cîştigat titlul de campioană cu 6 puncte avans faţă de Chelsea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează