INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SCHALKE, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe a răbufnit la conferinţa dinaintea meciului cu Schalke: "Veniţi de luaţi notiţe!"

Reghecampf e tot mai nervos în ultima perioadă
Reghecampf e tot mai nervos în ultima perioadă

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 20:48

Aceasta a fost reacţia tehnicianului cînd a fost întrebat ce părere are despre criticile pe care i le-au adus mai mulţi oameni de fotbal, printre care şi Cîrţu, fiindcă a plecat în concediu o săptămînă, lăsînd echipa pe mîna secunzilor.

Rezultatele proaste din grupa de Champions League şi cele sub aşteptări, din ultima perioadă, din Liga 1 l-au determinat pe Laurenţiu Reghecampf să reacţioneze extrem de iritat la unele întrebări ale jurnaliştilor.

A fost cazul şi ieri, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Schalke, după ce sîmbătă seara, la Tîrgu Jiu, a plecat în timpul interviului la DigiSport, fiind deranjat de o întrebare a reporterului.

Ce s-a întîmplat ieri? Reghecampf a fost rugat să comenteze criticile care i-au fost aduse pentru faptul că, profitînd de întreruperea campionatului pentru meciurile cu Grecia, a plecat în concediu în Statele Unite timp de o săptămînă, iar echipa a fost nevoită să se antreneze fără el, doar cu secunzii. "Pe toţi aceşti «specialişti» îi rog să vină să le arăt eu cum se pregăteşte o echipă! Îi aştept să vină la antrenamentele noastre şi să-şi noteze pe carneţel", a declarat Reghe.

"Am cerut voie conducerii"
Apoi, a explicat pe un alt ton de ce a decis să-şi ia concediu în plin sezon: "După partida de la Basel a trebuit să le dăm jucătorilor patru zile libere, primul antrenament pe care l-am avut fiind luni după-amiază, deci jucătorii s-au antrenat doar trei zile fără mine! Au fost trei săptămîni pe care le-am avut libere, una după meciul de la Basel şi încă două pentru echipa naţională. Am considerat că am şi eu dreptul să plec trei zile într-un concediu. Nu cred că am jignit pe nimeni şi nu cred că am deranjat pe absolut nimeni. Sînt lucruri normale, eu lucrez într-un colectiv cu oameni care ştiu foarte bine ce am de făcut. La noi există o ierarhie foarte bine definită şi nu îmi fac nici un fel de probleme cînd nu sînt într-o zi la antrenament. Am cerut voie conducerii şi mi s-a permis acest lucru".

"Acum sînt bine"
Golgeterul Stelei din acest sezon, Federico Piovaccari, care a marcat 10 goluri în toate competiţiile, a anunţat ieri în ce stare fizică se află şi cum vede confruntarea cu Schalke: "Nu m-am antrenat o săptămînă pentru că am avut probleme la aductori, dar acum mă simt foarte bine, sînt gata să joc. Dacă vrem să mergem în Europa trebuie să învingem şi sînt optimist pentru că noi am jucat din ce în ce mai bine în această grupă. Cum poate fi bătută Schalke? Vom încerca să fructificăm ocaziile, trebuie să stăm compacţi, să ne apărăm bine şi să contraatacăm rapid. Trebuie să fim atenţi la Boateng şi Farfan, genul de fotbalişti care, printr-o singură atingere, ne pot pune în dificultate".

Ce a spus Reghecampf, ieri, despre meciul cu Schalke
- "Pentru noi va fi ultima şansă pentru că dacă nu cîştigăm nu vom mai avea nici o şansă să ne calificăm în primăvara europeană. Va fi greu fiindcă ne amintim meciul din Germania. Am avut timp să discutăm şi de partida de la Tîrgu-Jiu, chiar dacă am avut doar o zi de pregătire pentru această partidă. E important şi pentru jucători să cîştige primul meci din Champions League"
- "Chiar dacă sîntem criticaţi, eu cred că sîntem pe drumul cel bun. Nu am suferit nici o înfrîngere în campionat şi ne-am calificat în grupele Champions League. Pentru noi, în momentul de faţă cel mai important lucru este să ne cîştigăm jocurile din campionat. Meci, duminică, cu Petrolul, apoi «dubla» cu Oţelul din Cupă şi campionat"
- "Compartimentul ofensiv este cel mai tare la Schalke - Draxler, Boateng, Farfan şi probabil Mayer sînt jucători foarte periculoşi, care dacă vor avea spaţii ne vor pune probleme. Vom aborda meciul ofensiv, dar trebuie să fim foarte atenţi în momentele în care vom pierde mingea"
- "Trebuie să jucăm şi cu Schalke aşa cum am făcut-o la Basel, unde am avut atitudine, am pus presiune, am marcat şi ne-am creat şi alte situaţii la poarta elveţienilor. Fără să fim agresivi nu avem şanse cu Schalke!"

"N-am mai auzit în viaţa mea să laşi echipa 10 zile pe mîna secundului. Poate dacă eşti bolnav sau ai necazuri. Dar e poate o nouă metodă, nu trebuie să le ştii pe toate, poate e o strategie" (Sorin Cîrţu, ex-antrenor Steaua)

Echipe probabile Steaua - Schalke 04:

Steaua: Tătăruşanu, Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Prepeliţă - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Piovaccari
Rezerve: Niţă, Ad. Cristea, Stanciu, Neagu, Varela, Kapetanos, Iancu
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Schalke 04: Fahrmann - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Jones, Neustadter - Farfan, Meyer, Draxler - Boateng
Rezerve: Unnerstall, Hoogland, Santana, Kolosinac, Obasi, Fuchs, Szalai
Antrenor: Jens Keller

Arbitru: Bas Nijhuis. Asistenţi: Rob van de Ven, Charles Schaap (toţi din Olanda)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
pirlogmarius
pirlogmarius  •  26 Noiembrie 2013, 20:57

bai "puta reghe"mai ai vreo 50 de ani sa-l ajungi pe cirtu !mai bine cauta-ti loc prin africa sau tarile arabe pina nu se afla cum ai cistigat campionatul !!!!!!!!1

idol
idol  •  26 Noiembrie 2013, 15:15

cartu cat traiese invatza. eu cred ca reghe a fost complet acoperit pentru saptamana de vacanta si e foarte bine pentru el si echipa, ca a reusit sa si-o ia. sunt convins ca a reusit sa se deconecteze putin in state si ca a revenit cu alta energie in romaniacriticile nu fac totdeauna bine, iar unii chiar nu realizeaza cand trebuie sa se abtina. dar de ce sa fie pace cand poate sa fie razboi? nu?(cliseu fotbalistic)

kingme
kingme  •  26 Noiembrie 2013, 13:33

Dar ce este vina lui Reghe ca Piturca i-a dat liber ca sa il odihneasca pe Lemn Tanase? de bine de rau Reghe si-a indeplinit obiectivele,cu toate pacatele lui,Cartu a dat doar rateuri pe unde a fost inclusiv la Steaua si mereu venea cu placa "Piturca",el este super-antrenor dar jucatorii nu sunt de valoare.Asta ma enerveaza la antrenorii astia gen Cartu,pe langa faptul ca isi injura proprii jucatori in presa iar jocul echipelor antrenate de ei este oribil,de parca nu ar avea nevoie de telespectatori si spectatori,ei nu fac nici un gest de a invata noi tehnici de antrenament,noi scheme tactice,noi psihologii de joc,ceva metode de antrenament din secolul nostru,nimic,dar vor sa antre

Vezi toate comentariile (40)
Comentează