INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - SCHALKE, AZI, 21:45, DOLCE 3

Reglare de conturi! Mourinho nu glumeşte » Afară cu David Luiz!

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 noiembrie 2013 20:58

Brazilianul, criticat inclusiv de coechipieri după 0-2 la Newcastle, va fi azi una dintre victimele managerului portughez


Sîmbătă, la 0-2 cu Newcastle, fostul internaţional englez Alan Shearer, acum analist TV, îi pusese deja ştampila: " David Luiz se apără ca un fundaş care nu vrea să rişte o accidentare". La cabine, după meci, colegii de la Chelsea i-au reproşat şi ei brazilianului atitudinea delăsătoare. Iar tabloidul Daily Star a dezvăluit ieri: "Mourinho şi-a pierdut răbdarea cu Luiz. Va fi primul dintre «senatori» sacrificat în returul cu Schalke din Ligă!".

Dar nu şi singurul. "Mou" a anunţat o adevărată revoluţie în echipă după "ruşinea" din week-end şi se ţine de cuvînt. Potrivit aceluiaşi Daily Star, dintre titulari mai sînt ameninţaţi Branislav Ivanovici şi Eden Hazard. Accidentat, Fernando Torres va lipsi oricum.


"După contraperformanţe ca aceea de la Newcastle nu mai am cel mai bun unsprezece. O să fac schimbări, dar nu unsprezece, ar fi prea mult"
Jose Mourinho, manager Chelsea


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
c7eric
c7eric  •  06 Noiembrie 2013, 14:16

Sezonul e lung, 4 competitii, si va reintra din nou in circuit. Plus ca Chelsea are lot echilibrat si trebuie sa joace toata lumea

edy089
edy089  •  06 Noiembrie 2013, 09:22

Sa-l cumpere pe Chiriches cu 30 milioane.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează