INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MARSEILLE - ARSENAL, AZI, 21:45, TVR 1

Renunţă Wenger la Arsenal după 15 ani?

Articol de - Publicat miercuri, 19 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 22:18

Managerul francez a admis în premieră că va demisiona dacă rezultatele echipei nu se îmbunătăţesc


Arsene Wenger a vorbit ieri pentru prima oară despre un cuvînt ce părea să nu facă parte din vocabularul său: demisia. Din 1996 la Arsenal, managerul de 61 de ani a admis înaintea meciului din Ligă cu Marseille că ia în calcul o despărţire de "tunari" dacă declinul continuă: "Sînt într-o funcţie în care rezultatele contează şi îţi decid viitorul".

Francezul a fost şocat în vară de pierderea unor jucători, Nasri, Fabregas, şi de dorinţa altora de a le urma exemplul: "Jumătate de lot voia să plece". Debandada de atunci s-a răsfrînt asupra evoluţiilor din noua stagiune: "Cînd pierzi cu 8-2 în faţa lui Manchester United nu poţi spune «sînt cel mai bun din lume». Echipa e nesigură, primim mereu gol şi în clasamentul Premier sîntem abia pe zece. Îmi place să-i văd fericiţi pe suporteri, iar asta-mi lipseşte acum".


6 ani au trecut de la ultima competiţie (Cupa Angliei) cîştigată de Wenger cu Arsenal. În total, el a adunat 11 trofee cu "tunarii"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
rhodes
rhodes  •  19 Octombrie 2011, 12:22

Ajuta un doctor sa salveze vieti! Ajuta-l pe Catalin! ://drcatalinsandu.wordpress.com/ ://www.ziarulring.com/stiri/34169/campanie-ring-ajutati-un-tanar-medic-sa-salveze-viet ://www.facebook.com/#!/pages/C%C4%83t%C4%83lin-Sandu/170212169732864

criticu99
criticu99  •  19 Octombrie 2011, 11:54

intotdeaua am fost de parere ca wenger este cel mai bun antrenor in lume; insa a intins-o la maxim cu pustii lui si fara tranferuri mari; problema lu arsenal a fost tot timpul in poarta si in aparare; almunia, fabianski si acum szcesny; tb unul si bun; iar in aparare e vraiste: merthesacker cred ca e primul nume sonor care a ajuns la arsenal in ult 5 ani(in apararea ma refer): in rest nu dau 2 bani pe restul de fundasi: sagna, vermaelen, koscielny, gibbs, djorou...toti mediocrii; la mijloc sta f bn arsenal si ii mai tb un super-atacant; van persie e prea putin, mai ales ca a si stat accidentat; eu cred ca wenger o sa ramana la arsenal pana se retrage; ii leaga prea multe; bafta maestre!

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  19 Octombrie 2011, 11:38

Adevarul este ca Wenger a fost tradat de jucatorii sai. Nu esti vina lui ca sa ajuns aici. Nu ai cum sa reconstruiesti o echipa ca Arsenal intr-o singura vara dupa ce ti-au plecat cei mai buni jucatori. Nu ar trebui sa se gandeasca la demisie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează