INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MANCHESTER UNITED 1-2

Reţeta financiară a campioanei din biletele pentru Liga Campionilor: 1 milion de euro cash!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 00:26

Meciul cu Manchester a stimulat vînzările de pachete pentru toate partidele de pe teren propriu


Sosirea lui Manchester United la Cluj a fost lovitura financiară pe care o aşteptau şi şefii campioanei. Doar din tichetele vîndute la pachet pentru cele trei meciuri, CFR a încasat un milion de euro cash, în condiţiile în care capacitatea arenei a fost redusã la doar 18.000 de locuri. "Păcat că nu am putut profita de toată capacitatea arenei noastre, dar şi aşa cred că am gîndit bine cînd am decis sã vindem biletele în pachete", a explicat preşedintele Mureşan.

În ultimele douã zile de vînzare a biletelor de acces, interesul a crescut vertiginos, iar oficialii campioanei nu au renunţat la strategia de a vinde doar pachete pentru a avea un stadion plin nu doar la meciul cu Manchester, ci şi la înfruntările cu Galatasaray şi Braga. În plus, clujenii au anunţat doar luni cã mai sînt cîteva bilete disponibile la un preţ care se apropia de valoarea întregului pachet de 3 meciuri. Astfel, un bilet la tribuna a doua costa 250 de lei în condiţiile în care pentru trei partide trebuia sã scoţi din buzunar 300 de lei.

300 de lei pe piaţa neagră!
Aseară, speculanţii de lîngă stadion au încercat pe ultima sută de metri sã scape de tichetele pentru meciul cu Manchester, iar preţul la tribuna a doua, singura acoperită din stadion, aproape cã a explodat, ajungînd la 300 de lei! În plus, unii englezi au încercat să le vîndã compatrioţilor bilete la preţul de 50 de lire în sectorul peluzei rezervat oaspeţilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  03 Octombrie 2012, 20:02
Postat de mm_mm904 pe 03 Octombrie 2012, 02:53

Bani pe care Steaua ii strange intr-o partida de campionat si una de EL :))

si pe care o sa-i cheltuiasca ciobanul la iarna pe cine stie ce petarde!

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  03 Octombrie 2012, 20:00

CFR-ul e singura echipa din Romania cu o conducere cu adevarat profesionista, care demonstreaza ca se pot castiga bani din fotbal. Invidiosii ar trebui taca si sa-si ia notite. Respect CFR!

xabab
xabab  •  03 Octombrie 2012, 14:50
Postat de steaua.2 pe 03 Octombrie 2012, 09:41

Ceangău demagog !

Hombre, tu ai baut apa dupa Vadim?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează