INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - CHELSEA 2-3 (ÎN TUR 3-1)

Antonio Rudiger a găsit un aspect pozitiv, în ciuda eliminării lui Chelsea de către Real Madrid din Liga Campionilor: „Nu multe echipe pot face ce am făcut noi”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 09:35 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 11:42

Chelsea a fost eliminată de Real Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scor 4-5 la general, chiar dacă londonezii au reușit să câștige meciul de pe „Bernabeu”, scor 3-2, după prelungiri. Antonio Rudiger a explicat unde s-a făcut diferența.

  • În semifinale, Real Madrid va juca împotriva învingătoarei dintre Manchester City și Atletico Madrid. În tur, britanicii s-au impus cu 1-0.
  • Turul semifinalei e programat pe 26/27 aprilie, iar manșa decisivă pe 3/4 mai. Real va juca returul acasă, pe „Santiago Bernabeu”.

Șansele englezilor erau semnificativ reduse după meciul tur de pe Stamford Bridge, atunci când madrilenii s-au impus cu 3-1. Meciul retur, de pe „Santiago Bernabeu”, a arătat total diferit însă. 

Larisa Iordache, dezvăluiri despre sacrificiile din gimnastică: „Durerea era infernală, ajunsesem să-mi trag piciorul cu mâinile”
GSP LIVE
Larisa Iordache, dezvăluiri despre sacrificiile din gimnastică: „Durerea era infernală, ajunsesem să-mi trag piciorul cu mâinile”

Chelsea a pus presiune pe Real Madrid încă din începutul meciului, iar lucrurile au evoluat în favoarea oaspeților. Astfel că, în minutul 75, tabela indica un neverosimil 0-3, iar la acest scor echipa din Londra era calificată.

Speranțele lui Chelsea au fost ruinate de golurile lui Rodrygo și Benzema, care au întors soarta meciului și, în ciuda înfrângerii, Real Madrid s-a calificat cu scorul de 5-4 la general.

Explicațiile lui Antonio Rudiger după Real Madrid - Chelsea

După meci, liderul din defensiva lui Chelsea, Antonio Rudiger, a vorbit despre ratarea calificării în semifinale. Germanul, care a înscris și golul de 2-0, consideră că diferența a fost făcută pe final de superstarurile madrilene, Luka Modric și Karim Benzema.

„Aspectul pozitiv este că nu ne-am dat bătuți. Nu multe echipe pot veni pe acest stadion și să domine așa cum am făcut-o noi. A fost pe viață și pe moarte.

Înaintea meciului, nimeni nu credea că putem conduce cu 3-0. Planul nostru a funcționat însă, am deschis scorul, am controlat, nu am intrat în panică. Am dat tot ce am avut pe teren.

Din păcate, spre finalul meciului, am făcut câteva greșeli, iar la acest nivel te costă. Valoarea lor individuală a ieșit la iveală, prin cei doi jucători: Luka Modric și Karim Benzema”, a explicat Rudiger pentru BT Sport.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Explicațiile lui Nagelsmann după ce Bayern a fost eliminată de Villarreal: „Acolo s-a pierdut calificarea”

Tuchel, supărat pe arbitru după Real Madrid - Chelsea: „Mi s-a părut de prost gust ce a făcut cu Ancelotti la final”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează