INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - BAYERN 0-4

Rummenigge: "Este cel mai bun start din istorie pentru Bayern. De acum, ne concentrăm pe campionat"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat, după victoria, cu scorul de 4-0, din meciul cu CFR Cluj că echipa bavareză a reuşit un start  perfect în  Ligă şi acum se poate concentra asupra Bundesliga, informează site-ul oficial al grupării germane.

"Am fost foarte disciplinaţi şi am jucat bine. Victoria ne-a adus calificarea şi este cel mai bun start al nostru din istorie. Acum ne putem concentra exclusiv asupra Bundesliga, deoarece vrem ca echipa să urce în clasament. Şi sperăm că vom reuşi acest lucru în următoarele săptămâni", a spus Rummenigge, citat de Mediafax.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ciupi0812
ciupi0812  •  04 Noiembrie 2010, 11:55

in campionat nu le va fi atat de usor. acolo nu gasesc nici cfeferisti de duzina, nici elvetieni ajunsi in grupe prin presul fifa, nici romani cazuti spre subsolul ligii lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează