INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - CFR, AZI, ORA 21:45, TVR 1, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şah lîngă Bosfor » Culisele unui scenariu pur românesc: cum îi ameninţă Andone cu demisia pe şefii CFR-ului

Andone (52 de ani) are în palmares două titluri cu CFR, în 2008 şi în 2012
Andone (52 de ani) are în palmares două titluri cu CFR, în 2008 şi în 2012

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 22 octombrie 2012 21:47

Andone ştie că oficialii clubului se pregătesc să-l demită după meciul cu Galatasaray şi se gîndeşte să renunţe chiar el la funcţie pentru că are deja două oferte.

Ioan Andone joacă şah cu şefii lui CFR Cluj înaintea "dublei" cu Galatasaray. Fiecare parte mută în tăcere pentru a-şi asigura o poziţie dominantă pe finalul unei lupte de culise în care nu e exclusă chiar şi remiza.

Tace şi face
"Întrebaţi-l pe Paszkany ce se întîmplă! Pentru mine e important ce se întîmplă marţi seară pe teren, la ora 21:45, nu miercuri...", a fost unicul comentariu făcut oficial ieri de Ando. Neoficial, tehnicianul a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea chiar să renunţe el după partida cu Galatasaray, asta pentru că deja are două propuneri tentante şi nu ar mai aştepta verdictul conducerii. De altfel, conform unor surse autorizate, "Fălcosul" i-ar fi anunţat ieri la amiază pe jucători că nu va mai rămîne în Gruia, indiferent de rezultatul de pe

"Turk Telekom Arena".
Andone ştie deja că ultima fărîmă de încredere a superiorilor săi s-a spulberat după înfrîngerea de pe teren propriu cu Viitorul (0-1), în care şansele la campionat s-au compromis aproape total. Nici măcar înfrîngerea cu Steaua nu a cîntărit atît în ochii lui Arpad Paszkany, care pare decis să intervină brutal la echipă, deşi l-a asigurat pe Andone că poate să-şi aştepte cuponul de pensie de la CFR.

Ce face Paszkany
Sfătuit de apropiaţii săi, patronul ardelenilor a amînat verdictul pînă după confruntarea cu Galata, fiind convins că Ando ar accepta o funcţie de manager, un soi de supervizor. Pe de altă parte, nu există o soluţie certă şi viabilă financiar pentru înlocuirea sa. Numele vehiculate, Paulo Sergio (44 de ani) şi Paulo Fonseca (39 de ani), ar însemna o nouă gaură în bugetul clubului.

"Poate în campionat nu am mers foarte bine, dar să ştiţi că am obţinut 5 victorii consecutive în Liga Campionilor cu acelaşi antrenor! De aceea nu cred că acum e momentul unei noi schimbări pe banca tehnică" (Ricardo Cadu, căpitan CFR)

"Galatasaray are mulţi jucători de valoare, va fi un meci important pentru noi, dar dacă vom scoate 4 puncte din această dublă, vom avea şanse să jucăm în primăvara europeană" (Ioan Andone, antrenor CFR)

531335-galata.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  23 Octombrie 2012, 20:26

Bafta CFR! Purtati cu mandrie culoarea visinie!

lori
lori  •  23 Octombrie 2012, 20:18
Postat de vaalah pe 23 Octombrie 2012, 10:09

Plecați ba mai repede în campionatul Ungariei , aici nu va suporta nimeni !

o sa plecam curand in campionatu TRANSILVANIEI iar voi o sa jucati si peste 100 de ani in campionatul pur balcanic a lu MITICA si JIJI....Comentariul tău...

mircea889
mircea889  •  23 Octombrie 2012, 15:57

Andone este unul dintre cei mai buni antrenori din România.Am tot respectul pentru el desi eu tin Steaua. Va multumesc . Hai CFR Cluj , Hai România ! :D

Vezi toate comentariile (49)
Comentează